reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

a moje cycuch to sa juz spore w staniki standardowe sienie mieszczą hehe

siku w nocy z zamknetymi oczami robie ;)
śpie dobrze w nocy a w dzien tak 2 godzinki ale nie zawsze
a jeść to mi sie srednio chce bo i tak wyzygam ble :p

rybcia_21 dzieki za kciuki i fluidki i za wzystko pa pozdrow bydg

reklama
Rybko_24 pytalas mnie o moja dzidzie i jej wielkosc.
Na ostatnim USG zarodek mial 9,8 mm i jest to wielkosc dziecka, a nie pecherzyka.
USG robilam 24.08, a ostatnia @ mialam 5 lipca, czyli dzien USG to byl 7 tydz. i 2 dni
Jak Ty bedziesz po badaniu USG to tez napisz o wielkosci Twojego malenstwa.

Na 20.09 zapisalam sie na test PAPP-A. Dziewczyny, czy mozecie sie podzielic swoja wiedza/doswiadczeniami zwiazanymi z badaniami prenatalnymi???
Dzieki.

Irlandia, bardzo Ci dziekuje! Musze Ci powiedziec, ze wlasnie do tego doktora zapisalam sie na test papp-a, mimo ze mieszkam w Wawie. Doktora polecila mi kolezanka z pracy. Bardzo chwalila jego profesjonalizm. Ciesze sie z Twojej odpowiedzi, bo utwierdzilas mnie w mojej decyzji. Czy Ty sama robilas taki test? Jak dlugo czekalas na wyniki?

Nie bo nie miałam wskazań. Mam 28 lat i nikt w rodzinie nie ma choroby genetycznej. Ale wiele dziewczyn Go poleca. Ciesze sie, ze mogłam pomóc i... Zapraszam do Łodzi! ;D

ja bede miała pappa bo jestem w 4 ciąży ale wskazania sa takie jak pisała irlandia wiek i choroby genetyczne
ale dla własnego spokoju mozna zrobic ale należy pamietac że wyniki nie sa 100%

Sami - zapomnialam napisac, na gazy lekarz polecil mi pieczarki. Powiedzial, zeby jesc nawet surowe, na wyproznienie gwarantowane, a u mnie faktycznie i z tymi gazami przystopowalo sie... Polecam

Niczka dziękuje za porade - będę musiała skorzystać bo dalej mnie to męczy ::) i to prawie codziennie niestety. Acha czy wy też jesteście ciągle głodne???? bo ja to strasznie normalnie ::) no i moje piersiki są już chyba o rozmiar większe ;D i dalej bolące mocno

reklama
Mnie sie chce jescnapewno czesciej niz wczesnije sie chcialo. Dzis zjadalm na sniadanie (przed wysjciem z domu) talerz zupy i wytrzymalam gdzies do 10tej, co mam wrazenie ze jest sukcesem, bo normalnie to chyab robie sie gloda co godzine. Staram sie jesc male porcje. A moze wlasnie powinnam jesc razdeij a wiecej. a u was jak jest?

Do góry