reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

a moje cycuch to sa juz spore w staniki standardowe sienie mieszczą hehe

siku w nocy z zamknetymi oczami robie ;)
śpie dobrze w nocy a w dzien tak 2 godzinki ale nie zawsze
a jeść to mi sie srednio chce bo i tak wyzygam ble :p

rybcia_21 dzieki za kciuki i fluidki i za wzystko pa pozdrow bydg

reklama
Rybko_24 pytalas mnie o moja dzidzie i jej wielkosc.
Na ostatnim USG zarodek mial 9,8 mm i jest to wielkosc dziecka, a nie pecherzyka.
USG robilam 24.08, a ostatnia @ mialam 5 lipca, czyli dzien USG to byl 7 tydz. i 2 dni
Jak Ty bedziesz po badaniu USG to tez napisz o wielkosci Twojego malenstwa.

Na 20.09 zapisalam sie na test PAPP-A. Dziewczyny, czy mozecie sie podzielic swoja wiedza/doswiadczeniami zwiazanymi z badaniami prenatalnymi???
Dzieki.

Irlandia, bardzo Ci dziekuje! Musze Ci powiedziec, ze wlasnie do tego doktora zapisalam sie na test papp-a, mimo ze mieszkam w Wawie. Doktora polecila mi kolezanka z pracy. Bardzo chwalila jego profesjonalizm. Ciesze sie z Twojej odpowiedzi, bo utwierdzilas mnie w mojej decyzji. Czy Ty sama robilas taki test? Jak dlugo czekalas na wyniki?

Nie bo nie miałam wskazań. Mam 28 lat i nikt w rodzinie nie ma choroby genetycznej. Ale wiele dziewczyn Go poleca. Ciesze sie, ze mogłam pomóc i... Zapraszam do Łodzi! ;D

ja bede miała pappa bo jestem w 4 ciąży ale wskazania sa takie jak pisała irlandia wiek i choroby genetyczne
ale dla własnego spokoju mozna zrobic ale należy pamietac że wyniki nie sa 100%

Sami - zapomnialam napisac, na gazy lekarz polecil mi pieczarki. Powiedzial, zeby jesc nawet surowe, na wyproznienie gwarantowane, a u mnie faktycznie i z tymi gazami przystopowalo sie... Polecam

Niczka dziękuje za porade - będę musiała skorzystać bo dalej mnie to męczy ::) i to prawie codziennie niestety. Acha czy wy też jesteście ciągle głodne???? bo ja to strasznie normalnie ::) no i moje piersiki są już chyba o rozmiar większe ;D i dalej bolące mocno

reklama
Mnie sie chce jescnapewno czesciej niz wczesnije sie chcialo. Dzis zjadalm na sniadanie (przed wysjciem z domu) talerz zupy i wytrzymalam gdzies do 10tej, co mam wrazenie ze jest sukcesem, bo normalnie to chyab robie sie gloda co godzine. Staram sie jesc male porcje. A moze wlasnie powinnam jesc razdeij a wiecej. a u was jak jest?

Do góry