reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Odpoczywajcie dziewczynki póki możecie ...już chyba każda z nas jest zmęczona "naszym stanem" no ale musimy jeszcze troszkę wytrzymać nie ma co ... a jakiś czas po porodzie dojdziemy do siebie i będzie już całkiem inaczej ;-) ... znając życie to będziemy marudziły że jesteśmy zmęczone i niewyspane hie hie oj my biedne jesteśmy :-) ale nasze maluszki wynagrodzą nam wszytsko
Agutek dzieki za opis, zawsze to troche uspokaja. Pozdrowienia dla coreczki.
Mnie dzis kolega pyta czy bede rodzic naturalnie, odpowiadam, ze przynajmniej bede probowc, a on , ze ooo to sie namecze itd, niby zartowal, ale kurde juz tak niewiele mi zostalo czasu do porodu, ze moglby sobie darowac - nadmieniam, ze on ma juz 2 dzieci, ostatnie urodzone niedawno bo w marcu.
A tak wogole to sie troche zaczynam bac porodu, tylko nie wiem czego dokladnie.
Mnie dzis kolega pyta czy bede rodzic naturalnie, odpowiadam, ze przynajmniej bede probowc, a on , ze ooo to sie namecze itd, niby zartowal, ale kurde juz tak niewiele mi zostalo czasu do porodu, ze moglby sobie darowac - nadmieniam, ze on ma juz 2 dzieci, ostatnie urodzone niedawno bo w marcu.
A tak wogole to sie troche zaczynam bac porodu, tylko nie wiem czego dokladnie.
a_rwen_a
:)
No wiecie co?? do porodu jeszcze tylko 16 dni, brzuch mały jak piłeczka... dzidzia powinna mieć coraz mniej miejsca i ruchy też powinny słabnąć... przynajmniej tak jest w podręcznikach a moje maleństwo dzisiaj wyjątkowo się rusza!!! Mój brzuch raz jest z prawej, raz z lewej strony, widzę kolanka!! Łokcie!! wypychającą się pupę... kopniaki w żebra..., no siedzę cały czas lekko odchylona do tyłu
A_RWEN_KA - jak sie tak zywo rusza to myslisz,ze jej nie smakuja??? A moze wrecz przeciwnie??
A u mnie bez zmian - bol jak na @, przy skurczach silniejszy - w dole brzusia i w ledzwiach, skurcze czasami regularne, ale jak uloze sie inaczej to mijaja (w weekend przeczytalam ze moga to byc tzw. "skurcze rozpoczynajace" wystepujace na kilka dni przed porodem.....jasne, jasne..bardzo ciekawe... ), poza tym bola mnie cale biodra i krocze, maly czasami strasznie napiera w dol, kluje jakos nie przyjemnie wtedy, no i od piątku poranne wymioty i mdlości.......To chyba mniej wiecej tyle.... Zaraz rozpadne sie chyba na kawałeczki :-(
A u mnie bez zmian - bol jak na @, przy skurczach silniejszy - w dole brzusia i w ledzwiach, skurcze czasami regularne, ale jak uloze sie inaczej to mijaja (w weekend przeczytalam ze moga to byc tzw. "skurcze rozpoczynajace" wystepujace na kilka dni przed porodem.....jasne, jasne..bardzo ciekawe... ), poza tym bola mnie cale biodra i krocze, maly czasami strasznie napiera w dol, kluje jakos nie przyjemnie wtedy, no i od piątku poranne wymioty i mdlości.......To chyba mniej wiecej tyle.... Zaraz rozpadne sie chyba na kawałeczki :-(
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Mi natomiast dokucz bol krzyza ale to chyba nie przepowiada porodu tylko po prostu jest przeciazony. A i czasem w dole brzucha mnie ciagnie tak ze ciezko mi sie wyprostowam. hana Ty chyba masz podobnie?
A_rwen_a herbatniki sa smaczne wiec bankowo Twoja dzidzia je lubi. po prostu jest dzis w dobrym nastroju i sie kreci .
Jesli chodzi M_ktosiu o otepialosc umyslowa to ja tez chyba na nia cierpie a niestety nie pomaga mi ona w pisaniu pracy . Druga strona to taka ze nie chce mi sie tej pracy pisac;-) . Chcialabym to miec juz za soba.
A_rwen_a herbatniki sa smaczne wiec bankowo Twoja dzidzia je lubi. po prostu jest dzis w dobrym nastroju i sie kreci .
Jesli chodzi M_ktosiu o otepialosc umyslowa to ja tez chyba na nia cierpie a niestety nie pomaga mi ona w pisaniu pracy . Druga strona to taka ze nie chce mi sie tej pracy pisac;-) . Chcialabym to miec juz za soba.
Podziel się: