reklama
na zgage mozna napewno brac Renin, a inne leki owszem o ile nie zawieraja glinku czegos tam, czyli np. manti odpada.
A propos opuchlizn itd ja mam wrazenie, ze jakos mi zeszla, i celulit na nogach zmalal i palce jakies takie normalne, az jestem w szoku.
A propos opuchlizn itd ja mam wrazenie, ze jakos mi zeszla, i celulit na nogach zmalal i palce jakies takie normalne, az jestem w szoku.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Wiecie co właśnie tak sobie myślę że wolałabym żeby najpierw odeszły mi wody a potem zaczęły się mega skórcze ... a nie najpierw skórcze a bóg wie kiedy wody odejdą albo dojdzie jeszcze do tego że będą musieli pęcherz przebijać czy co oni tam robią ....
Bardzo bym nie chciała też żeby mi odeszły wody gdzieś w markecie hehe ale ludziska mieliby sensacje
Bardzo bym nie chciała też żeby mi odeszły wody gdzieś w markecie hehe ale ludziska mieliby sensacje
reklama
HANA - to ja chyba mniej wiecej potrafie to sobie wyobrazic.....bo wczoraj np mialam takie skurcze i przy nich mialam takie wrazenie ze musze do kibelka, ale niezbyt mocne......wiec to pewnie bedzie tak tylo o wiele silniej......
A ja tez wolalabym zeby mi najpierw wody odeszly.....bo wtedy wiadomo ze do szpitala trzeba...a tak jak nie bede pewna czy to te skurcze....to lipa....;-)
A ja tez wolalabym zeby mi najpierw wody odeszly.....bo wtedy wiadomo ze do szpitala trzeba...a tak jak nie bede pewna czy to te skurcze....to lipa....;-)
Podziel się: