reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
na zgage mozna napewno brac Renin, a inne leki owszem o ile nie zawieraja glinku czegos tam, czyli np. manti odpada.
A propos opuchlizn itd ja mam wrazenie, ze jakos mi zeszla, i celulit na nogach zmalal i palce jakies takie normalne, az jestem w szoku.

JEJQ FAKTYCZNIE HEHE ALE JAJA TO JA CAŁĄ CIĄŻE LICZE DO TYŁU HEHE ALE SIĘ WOGÓLE ZAKRĘCIŁAM HEHE WOGÓLE ŚMIEJE SIĘ Z SIEBIE HEHE !! DZIEKUJE DZIEWCZYNKI ZA UŚWIADOMIENIE MNIE !! CO JA BYM BEZ WAS ZRBIŁA :happy:

Wiecie co właśnie tak sobie myślę że wolałabym żeby najpierw odeszły mi wody a potem zaczęły się mega skórcze ... a nie najpierw skórcze a bóg wie kiedy wody odejdą albo dojdzie jeszcze do tego że będą musieli pęcherz przebijać czy co oni tam robią :baffled: ....

Bardzo bym nie chciała też żeby mi odeszły wody gdzieś w markecie hehe ale ludziska mieliby sensacje :baffled:

więc kochana ... jesteś jak najbardziej w terminie:-) :-) :-) !!!

i jak mówi moja mama - kupa na stół:-)
przepraszam za wyrażenie - ale to naprawdę jest uczucie jak by się chciało porządnego klocka zrobić:no: :szok:

hehe kochana ty mnie tu nie "kupkuj" hehe bo jak będzie mi się chciło iść do WC to będe myślała że to już hie hie :laugh2:

ale naprawdę:-)
koniec porodu to miałam uczucie,że normalnie coś im tam zrobię:-)
i takie uczucie ponoć temu towarzyszy:-)
...więc myślę,ze lewatywka - jak najbardziej - dla własnego spokoju:szok:

coś mnie dzisiaj brzucho do dołu ciągnie...mam uczucie jakbym nie
mogła się wyprostować:szok:
...i ścięgna też bolą...

a tak w ogóle to fajnie,że można tu sobie pomarudzić...:-)

reklama
HANA - to ja chyba mniej wiecej potrafie to sobie wyobrazic.....bo wczoraj np mialam takie skurcze i przy nich mialam takie wrazenie ze musze do kibelka, ale niezbyt mocne......wiec to pewnie bedzie tak tylo o wiele silniej......:-D
A ja tez wolalabym zeby mi najpierw wody odeszly.....bo wtedy wiadomo ze do szpitala trzeba...a tak jak nie bede pewna czy to te skurcze....to lipa....;-)

Do góry