reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

reklama
witajcie!!!

niesmialo pytam, czy moge do Was dolaczyc, nie wiem gdzie moje miejsce, a mam takie wielkie pytanie...

wlasnie test wyczarowal dwie sliczne rozowe kreseczki... :laugh:Wyglada na to ze to piaty tydzien sam poczateczek. Jestem juz po poronieniu w grudniu zeszlego roku, wiec jestem przerazona. Tak bardzo pragne tego dzieciatka.

Mam takie dziwne pytanie, czy to normalne, ze oprocz dodatniego testu ciazowego, braku miesiaczki i boli w podbrzuszu jak na miesiaczke, nie mam rzadnych objawow. No moze jak sie bardzo skupie to tak minimalnie piersi, ale moze to moje widzimisie.
Dziewczyny pomocy warjuje ze strachu!!!

animak76 , po pierwsze ogromne gratulacje!! a co do objawów: pewnei ze normalne z tym brakiem. i póki co ciesz sie tym. ja na początku tez sie przejmowałam ze nie wymiotuje i takie atm. a później jak zaczełam, to nie mogę skonczyć ::). piersi jeszcze pobolą, przynajmniej mozesz normalnie spac :)
poziom hormnonów cały czas rośnie i wraz ze wzrostem będziesz się czuła coraz bardziej ciazowo, chociaz ja pomimo wymiotów, rosnącego brzucha i ruchów dziecka, jakos nadal nie dam rady wierzyc ze mam w sobie ten cud :)
i wszytsko będzie dobrze! Aniołek czuwa nad wami!!

Elzbietko!!

dziekuje za odpowiedz i slowa otuchy, tak strasznie sie boje... Wiesz przy pierwszej ciazy bardzo bolaly mnie piers, i lamalo nie do zniesienia w krzyzu, a potem w 7tygodniu maly skarb poprostu odszedl... Teraz nie mam rzadnych objawow. Pragne dzieciatka tak bardzo!!! Raz jeszcze dziekuje za odpowiedz :)

animak76 pisze:
Wiesz przy pierwszej ciazy bardzo bolaly mnie piers, i lamalo nie do zniesienia w krzyzu, a potem w 7tygodniu maly skarb poprostu odszedl... Teraz nie mam rzadnych objawow. Pragne dzieciatka tak bardzo!!! Raz jeszcze dziekuje za odpowiedz :)
no i dobrz ze od początku ta ciąza jest inna od tamtej :) to oznacza ze zakończy sie również inaczej, czyli za 8 miesięcy :)

Witaj Animak cieplutko wsrod nas :) ciesze sie bardzo, ze do nas dolaczylas, po piewsze to GRATULUJE ci bardzo  :)
Po drugie to nie martw sie, ja tez jeszcze ani razu nie wymiotowalam, tez czasami mnie boli brzuch jak na okres i piersi w nocy tzn. jak zdejme stanik, czyli ogolnie nic nadzwyczajnego tez sie jeszcze ze mna nie dzieje. Przeciez kazda inaczej przechodzi ten piekny okres jakim jest ciaza i moze my nalezymy do tych szczesliwek i nas wymioty omina, albo poprostu w najmniej oczekiwanym momencie nas dopadna ;)
Wiec glowka do gory, wszystko napewno jest dobrze, nie zamartwiaj sie tak i ciesz sie swoim stanem  :) i zostan tutaj z nami, w kupie razniej ;D pozdrawiam cie cieplutko

animak76 niemartw sie zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze...jak tu kiedys dziewczynki napisały brak objawow to tez objawy zobacysz ze dzidziunia bedzie rosła zdrowo i da ci jeszcze popalic....a teraz niewolno ci sie zamartwiac i zostan z nami tutaj...

wiki.25, sami, Elzbietko!!

dziekuje za slowa wsparcia, powoli wpadam w paranoje. W czwartek mam pierwsza wizyte u mojej dr wiec byle do czwartku... Pewnie nic nie bedzie jeszcze widziec ::), ale chyba tego potrzebuje... Dziekuje za zaproszenie do Waszego Grona, tylko czy ja Was czasem nie bede dolowac??? Naprawde z checia bede z Wami przezywac Wasze zmagania i moje wlasne... Ciesze sie, ze bede miala z kim porozmawiac :) :)

reklama
animak76 z nami bedzie lzej..kazda ma lepsze i gorsze chwile i kazdej czasem strasznie ciezko ale poto jestesmy tutaj zeby sie podtrzymywac na duchu zobczysz bedzie wszystko dobrze :-* i czekamy na pierwsza fotke twoja z brzuszka :-*

Do góry