reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

HANA - no to zazdroszcze Ci tego spania:-D
A mi tez ciagnie brzuch w dol, maly tak napiera, ze czuje czasami bol i takie klucie ze az czasami zasycze, takie to nieprzyjemne...
A zgaga swoja droga:baffled: i w ogole refluks - jak tylko sie poloze, to zawartosc zoladka cofa mi sie do gardla...:wściekła/y:
No i skurczeeee, skurczeeee.....:no:

reklama
Widze ze jestm normalna. Siku w nocu wstaje czseto, zgage mam, brzuch mnie ciagnie, na dole kuje i boli a chodzic to normalnie masakra jakbym miala 100 lat nawet strsze panie mnie wyprzedzaja, ale to juz niedlugo 4 tygodnie i wroce do normy. :-)

Siku, siku, siku......zgaga i od dwóch, trzech dni ogólne rozdrażnienie jak z początku ciąży (fochy i łzy):szok: nie wiem czym to spowodowane.

... a jak się właściwie czuje skurcze?

- czy są one od góry brzucha ...schodzące w dół...???
czy jakoś inaczej...

ja wczoraj ...tak mnie zaczął boleć brzuszek... - tylko myślę,że z przerobienia
bo troszkę dygałam na nóżkach
...i łapał mnie taki ból co promieniował do krzyża ...coś jak na @...

-o skurcze pyta się Was ta co już raz rodziła:-) :-D :-) ... hihi

reklama
Do góry