reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

HANA - no to zazdroszcze Ci tego spania:-D
A mi tez ciagnie brzuch w dol, maly tak napiera, ze czuje czasami bol i takie klucie ze az czasami zasycze, takie to nieprzyjemne...
A zgaga swoja droga:baffled: i w ogole refluks - jak tylko sie poloze, to zawartosc zoladka cofa mi sie do gardla...:wściekła/y:
No i skurczeeee, skurczeeee.....:no:

reklama
Widze ze jestm normalna. Siku w nocu wstaje czseto, zgage mam, brzuch mnie ciagnie, na dole kuje i boli a chodzic to normalnie masakra jakbym miala 100 lat nawet strsze panie mnie wyprzedzaja, ale to juz niedlugo 4 tygodnie i wroce do normy. :-)

Siku, siku, siku......zgaga i od dwóch, trzech dni ogólne rozdrażnienie jak z początku ciąży (fochy i łzy):szok: nie wiem czym to spowodowane.

... a jak się właściwie czuje skurcze?

- czy są one od góry brzucha ...schodzące w dół...???
czy jakoś inaczej...

ja wczoraj ...tak mnie zaczął boleć brzuszek... - tylko myślę,że z przerobienia
bo troszkę dygałam na nóżkach
...i łapał mnie taki ból co promieniował do krzyża ...coś jak na @...

-o skurcze pyta się Was ta co już raz rodziła:-) :-D :-) ... hihi

reklama
Do góry