reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

też ma takire bóle ja na @, przeważnie gdy się namęczę albo nachodzę...no i oczywiście jak wstaję lub sięprzekręcam z boku na bok to strasznie boli i ciągnie jakoiś do dołu....;-)

reklama
sami - cóż za stresy masz Kochana - wyżal się - a zobaczysz,że nie jest tak źle...
pocieszymy:-) :-) :-)

A ja dzisiaj spałam sobie całkiem miło i az w szoku byłam bo na siku wstałam tylko raz:-D
Ale za to teraz zgaga mnie zaczyna piec i dzidzius jakis dzisiaj jakis nieobecny, tak go czuje bardzo, bardzo malutko:-( prawie wcale(przez calutki dzionek):sick: , a dla mnie to stres:no: i nic na to nie poradzę.

Kurcze.....a mnie tak teraz boli w kroku, ze ledwo chodze.....:szok: :no: A jak wstaje, to juz w ogole mam wrazenie, ze sie poplacze....RATUNKU!!!!!!:no: :baffled:

Ja tez mam dola bo ostatnio non stop siedze sama wyjsc z domu nie moge bo sie boje ze nie zdolam wrocic bo na dole brzuch mnie boli i ciagnie i do tego kregoslup bardzo nawala. Jutro mam jechac do lekarza myslam ze M mnie zaiwzie ale on ostatnio to wogole nie wiadomo jak pracuje. Dzis np wrocil o 7 z nocki i pojechal juz o 12 na 14 do pracy dzwonil ze ledwo zyje bo spal malo i niewiem jak on wroci w nocy o 22. Dlatego jutro przyjezdza tesciowa i pojedzie ze mana do lekarza zebym nie padla po drodze.

ANETA to Ty lez kochaniutka jak najwięcej i nie obciazaj sie tym chodzeniem.
Jak poodpoczywasz to na pewno ci przejdzie. Trzymam kciuki.

ja tez mam skurcze coraz czesciej. niektore sa nawet bolesne. mam zawzywac nospe a w razie pogorszenia bede musiala isc wczesniej do gina (a kolejna wizyte mam dopiero na 19. 03)

Aneta jakies 2-3 tyg. tez mialam podobne bole jak ty - jakby mnie ktos kopnal od dolu , ale poki co przeszlo, pewnie nasze narzadziki robia juz proby generalne przed wielkim show :-D

A mnie nadal boli to krocze :wściekła/y: :no: Ledwo moge noge podniesc o pare centymetrow....:-( W nocy ledwo wstawalam na siku, a jak juz wstane to chodze jakbym miala z 90 lat chyba...
MAJKAM - ja takie bole mialam przez jakies 1,5 miesiaca....skonczyly sie z poczatkiem lutego, a teraz znowu......tak sie zastanawiam czy maly przypadkiem nie schodzi glowa coraz nizej.....:dry:

reklama
Do góry