reklama
A ja dzisiaj spałam sobie całkiem miło i az w szoku byłam bo na siku wstałam tylko raz
Ale za to teraz zgaga mnie zaczyna piec i dzidzius jakis dzisiaj jakis nieobecny, tak go czuje bardzo, bardzo malutko:-( prawie wcale(przez calutki dzionek):sick: , a dla mnie to stres i nic na to nie poradzę.
Ale za to teraz zgaga mnie zaczyna piec i dzidzius jakis dzisiaj jakis nieobecny, tak go czuje bardzo, bardzo malutko:-( prawie wcale(przez calutki dzionek):sick: , a dla mnie to stres i nic na to nie poradzę.
Monika K-W
Fan(ka)
Ja tez mam dola bo ostatnio non stop siedze sama wyjsc z domu nie moge bo sie boje ze nie zdolam wrocic bo na dole brzuch mnie boli i ciagnie i do tego kregoslup bardzo nawala. Jutro mam jechac do lekarza myslam ze M mnie zaiwzie ale on ostatnio to wogole nie wiadomo jak pracuje. Dzis np wrocil o 7 z nocki i pojechal juz o 12 na 14 do pracy dzwonil ze ledwo zyje bo spal malo i niewiem jak on wroci w nocy o 22. Dlatego jutro przyjezdza tesciowa i pojedzie ze mana do lekarza zebym nie padla po drodze.
majkam
mama Danielka i Karolinki
Aneta jakies 2-3 tyg. tez mialam podobne bole jak ty - jakby mnie ktos kopnal od dolu , ale poki co przeszlo, pewnie nasze narzadziki robia juz proby generalne przed wielkim show
A mnie nadal boli to krocze Ledwo moge noge podniesc o pare centymetrow....:-( W nocy ledwo wstawalam na siku, a jak juz wstane to chodze jakbym miala z 90 lat chyba...
MAJKAM - ja takie bole mialam przez jakies 1,5 miesiaca....skonczyly sie z poczatkiem lutego, a teraz znowu......tak sie zastanawiam czy maly przypadkiem nie schodzi glowa coraz nizej.....
MAJKAM - ja takie bole mialam przez jakies 1,5 miesiaca....skonczyly sie z poczatkiem lutego, a teraz znowu......tak sie zastanawiam czy maly przypadkiem nie schodzi glowa coraz nizej.....
reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Aneta my to jestesmy biedne !!!!!
ale nagroda juz czeka !!!!!!
ja rowniez poruszam sie jak babcia - maz mnie podnosi z lozka bo sama mam problem
ale nagroda juz czeka !!!!!!
ja rowniez poruszam sie jak babcia - maz mnie podnosi z lozka bo sama mam problem
Podziel się: