reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwości

też ma takire bóle ja na @, przeważnie gdy się namęczę albo nachodzę...no i oczywiście jak wstaję lub sięprzekręcam z boku na bok to strasznie boli i ciągnie jakoiś do dołu....;-)

reklama
sami - cóż za stresy masz Kochana - wyżal się - a zobaczysz,że nie jest tak źle...
pocieszymy:-) :-) :-)

A ja dzisiaj spałam sobie całkiem miło i az w szoku byłam bo na siku wstałam tylko raz:-D
Ale za to teraz zgaga mnie zaczyna piec i dzidzius jakis dzisiaj jakis nieobecny, tak go czuje bardzo, bardzo malutko:-( prawie wcale(przez calutki dzionek):sick: , a dla mnie to stres:no: i nic na to nie poradzę.

Kurcze.....a mnie tak teraz boli w kroku, ze ledwo chodze.....:szok: :no: A jak wstaje, to juz w ogole mam wrazenie, ze sie poplacze....RATUNKU!!!!!!:no: :baffled:

Ja tez mam dola bo ostatnio non stop siedze sama wyjsc z domu nie moge bo sie boje ze nie zdolam wrocic bo na dole brzuch mnie boli i ciagnie i do tego kregoslup bardzo nawala. Jutro mam jechac do lekarza myslam ze M mnie zaiwzie ale on ostatnio to wogole nie wiadomo jak pracuje. Dzis np wrocil o 7 z nocki i pojechal juz o 12 na 14 do pracy dzwonil ze ledwo zyje bo spal malo i niewiem jak on wroci w nocy o 22. Dlatego jutro przyjezdza tesciowa i pojedzie ze mana do lekarza zebym nie padla po drodze.

ANETA to Ty lez kochaniutka jak najwięcej i nie obciazaj sie tym chodzeniem.
Jak poodpoczywasz to na pewno ci przejdzie. Trzymam kciuki.

ja tez mam skurcze coraz czesciej. niektore sa nawet bolesne. mam zawzywac nospe a w razie pogorszenia bede musiala isc wczesniej do gina (a kolejna wizyte mam dopiero na 19. 03)

Aneta jakies 2-3 tyg. tez mialam podobne bole jak ty - jakby mnie ktos kopnal od dolu , ale poki co przeszlo, pewnie nasze narzadziki robia juz proby generalne przed wielkim show :-D

A mnie nadal boli to krocze :wściekła/y: :no: Ledwo moge noge podniesc o pare centymetrow....:-( W nocy ledwo wstawalam na siku, a jak juz wstane to chodze jakbym miala z 90 lat chyba...
MAJKAM - ja takie bole mialam przez jakies 1,5 miesiaca....skonczyly sie z poczatkiem lutego, a teraz znowu......tak sie zastanawiam czy maly przypadkiem nie schodzi glowa coraz nizej.....:dry:

reklama
Do góry