reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwości

O tak MONIKA - mnie tak zatyka od czasu do czasu ze oddychan nie moge i az zaczyna bolec w klatce piersiowej, jakby mi pluca rozrywalo......:baffled:

reklama
A mi to się momentami robi tak gorąco że musze się w trybie natychmiastowym rozbierać hehe normalnie aż mi żyły na dłoniach wyskakują,czuje się jakbym była w saunie blee okrutne uczucie :-)

gorąco jest... i to bardzo:-)
moja szyja to 2 razy widziała szalik tej zimy
z lodówki ciagle zapodaję zimne picie i jogurty a gardło mnie tylko raz bolało
i to 1 dzień!:-)

...ratunku... bolą mnie plecy!!!
i to mocno!

w/ usg

jejeku mnie tez goraco w nocy to sie ze mnie leje a w dzien przykrecam grzejniki i chodze rozebrana a moj maz sie ubiera w bluze i odkreca kaloryfery:-D A zyly to mam takie wiekie jakby rzeka krwi nimi plynela :-D

No to ja też sobie ponarzekam.
Mnie bolą plecy i to w każdej pozycji - nie mogę stać, siedzieć ani nawet leżeć. Nie mówiąć już, że po całym dniu siedzenia na wykładach na uczelni to nieraz wieczorami aż płaczę z bólu.
A poza tym to mnie omijają wszelkie inne atrakcje typu problemy z oddychaniem czy zgaga.

tak jak nieraz sobie czytam,że często wstajecie w nocy: to do łazienki bądz kuchni...
ja śpię jak zabita - a nad ranem się upewniam,czy rzeczywiście mam brzuszek...

trzymajmy się dziewuszki!:-)

kasira mnie tez cos ciagnie do dolu:-D a i brzuszek coraz czesciej twardnieje
co do postrzegania temperatury to przed ciaza raczej bylam zmarzluszkiem - zawsze musialam byc przykryta kolderka w nocy , a jak inni chodzili w t-shirtach to ja mialam na sobie lekki sweterek:) no a teraz ....to cieplo mi zawsze i wszedzie.w nocy to ja przykrywam koldre, i latam po domu cala zime jakbysmu byli na kanarach:tak:

reklama
Do góry