reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwości

O tak MONIKA - mnie tak zatyka od czasu do czasu ze oddychan nie moge i az zaczyna bolec w klatce piersiowej, jakby mi pluca rozrywalo......:baffled:

reklama
A mi to się momentami robi tak gorąco że musze się w trybie natychmiastowym rozbierać hehe normalnie aż mi żyły na dłoniach wyskakują,czuje się jakbym była w saunie blee okrutne uczucie :-)

gorąco jest... i to bardzo:-)
moja szyja to 2 razy widziała szalik tej zimy
z lodówki ciagle zapodaję zimne picie i jogurty a gardło mnie tylko raz bolało
i to 1 dzień!:-)

...ratunku... bolą mnie plecy!!!
i to mocno!

w/ usg

jejeku mnie tez goraco w nocy to sie ze mnie leje a w dzien przykrecam grzejniki i chodze rozebrana a moj maz sie ubiera w bluze i odkreca kaloryfery:-D A zyly to mam takie wiekie jakby rzeka krwi nimi plynela :-D

No to ja też sobie ponarzekam.
Mnie bolą plecy i to w każdej pozycji - nie mogę stać, siedzieć ani nawet leżeć. Nie mówiąć już, że po całym dniu siedzenia na wykładach na uczelni to nieraz wieczorami aż płaczę z bólu.
A poza tym to mnie omijają wszelkie inne atrakcje typu problemy z oddychaniem czy zgaga.

tak jak nieraz sobie czytam,że często wstajecie w nocy: to do łazienki bądz kuchni...
ja śpię jak zabita - a nad ranem się upewniam,czy rzeczywiście mam brzuszek...

trzymajmy się dziewuszki!:-)

kasira mnie tez cos ciagnie do dolu:-D a i brzuszek coraz czesciej twardnieje
co do postrzegania temperatury to przed ciaza raczej bylam zmarzluszkiem - zawsze musialam byc przykryta kolderka w nocy , a jak inni chodzili w t-shirtach to ja mialam na sobie lekki sweterek:) no a teraz ....to cieplo mi zawsze i wszedzie.w nocy to ja przykrywam koldre, i latam po domu cala zime jakbysmu byli na kanarach:tak:

reklama
Do góry