reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martap22 widzę, że się bardzo męczysz :( Biedactwo! Oby to się szybko skończyło.
Ja jestem dziś bardzo zadowolona, bo co prawda z przerwą w środku nocy, ale udało mi się przespać 7 godzin! A to już sukces :)

reklama
ja z 1 lub 2 wizytami w wc (nawet nie pamiętam bo przez sen) przespałam 10 godzin. Może nieświadomie zbieram siły na poród - OBY!!!!!

dori - a wiec czekamy na dalsze wiadomosci od ciebie :)
a ja znowu mam jakis okropny kaszel i katar - czyzbym sie ostatnio niedoleczyla ???

czesc
ja juz moge tylko narzekać na dolegliwości pociązowe :-D
których praktycznie nie ma
czasami boli tylko kurcząca się macica

Ewach, tylko pozazdrościć takiego szybkiego ;powrotu do zdrowia.

Ewach oby tak dalej, wszystko u ciebie w ekspresowym tempie, szybki poród, szybko dochodzisz do siebie - tylko pozazdrościć, ale uważaj trochę z tą aktywnością żebyś za kilka dni nie padła z wyczerpania.

no własnie tego wyczerpania sie boje ale staram si nie przepracowywać

Teraz i mnie złapały bóle pleców i krocza.I dziś w nocy nie wiedziaam jak mam spać.A do tego jeszcze ból głowy.
Pół nocy nie mogłam spać.Buuuu a to dopiero początek takich bólów.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry