reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Szkoda, ze Joaśka nie zostawiła swoich namiarów telefonicznych. Moze tez juz jest ze swoją dzidzką:)

reklama
Trochę dałyśmy ciała trzeba było wziąć od niej namiary :(

czy to tak musi bolec?jejku,ilez sie trzeba nacierpiec szczegolnie w tych ostatnich tygodniach,by wreszcie móc przytulić swojego małego skarba. A może cholernie boli krzyż,już nie daję rady ani leżeć ani siedzieć.chyba chce już rodzić póki mąż w domu:)nie musiałabym po niego dzwonić do pracy.

Byłam na ktg, skurczy brak :( za to po badaniu gin stwierdził że to już może być w każdej chwili...jakoś mu nie wierzę..ale zaczęłam się pakować na wszelki wypadek :)
nic mnie nie boli, cierpnie mi już druga ręka, rozbiłam dzisiaj dwa kubki..może rzaczywiście pora rodzić ???

kasianka to szybkiego rozwiązania :)

mi się mocno spina brzuszek co jakiś czas, aż troche boleśnie - jak to skurcze to  mam nadzieje, że przepowiadające bo puściłam tygryska na piwko z kolegami, więc nie mógł by wsiąść do autka i przyjechać...

ja mam regularne bole krzyzowe - najgorsze jakie moga byc ale boli brzuszka brak.ja juz chce miec to za soba, ile to mozna tak cierpiec.nic nie moge zrobic, boli w kazdej pozycji.jak bym chciala zeby to sie juz zaczelo, zeby moze odeszly wody.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry