- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Trochę dałyśmy ciała trzeba było wziąć od niej namiary
martap22
Mama kwietniowa 2006
czy to tak musi bolec?jejku,ilez sie trzeba nacierpiec szczegolnie w tych ostatnich tygodniach,by wreszcie móc przytulić swojego małego skarba. A może cholernie boli krzyż,już nie daję rady ani leżeć ani siedzieć.chyba chce już rodzić póki mąż w domunie musiałabym po niego dzwonić do pracy.
czarownica
Fanka BB :)
Magdaleona dzieki
no walsnie szkoda! mam nadzieje ze sie odezwie do nas
no walsnie szkoda! mam nadzieje ze sie odezwie do nas
Byłam na ktg, skurczy brak za to po badaniu gin stwierdził że to już może być w każdej chwili...jakoś mu nie wierzę..ale zaczęłam się pakować na wszelki wypadek
nic mnie nie boli, cierpnie mi już druga ręka, rozbiłam dzisiaj dwa kubki..może rzaczywiście pora rodzić ???
nic mnie nie boli, cierpnie mi już druga ręka, rozbiłam dzisiaj dwa kubki..może rzaczywiście pora rodzić ???
Magdaleona
Kasianka to czekamy na info że to juz i jedziesz do szpitala!
czarownica
kasianka ruszaj do akcji
tylko daj nam znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko daj nam znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kasianka to szybkiego rozwiązania
mi się mocno spina brzuszek co jakiś czas, aż troche boleśnie - jak to skurcze to mam nadzieje, że przepowiadające bo puściłam tygryska na piwko z kolegami, więc nie mógł by wsiąść do autka i przyjechać...
mi się mocno spina brzuszek co jakiś czas, aż troche boleśnie - jak to skurcze to mam nadzieje, że przepowiadające bo puściłam tygryska na piwko z kolegami, więc nie mógł by wsiąść do autka i przyjechać...
martap22
Mama kwietniowa 2006
ja mam regularne bole krzyzowe - najgorsze jakie moga byc ale boli brzuszka brak.ja juz chce miec to za soba, ile to mozna tak cierpiec.nic nie moge zrobic, boli w kazdej pozycji.jak bym chciala zeby to sie juz zaczelo, zeby moze odeszly wody.
reklama
Magdaleona
Marta bidulko trzymaj się i życze żeby się już zaczęło!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: