reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewa widocznie dzidzia uznała że już na nią czas 12 dni przed terminem to już nic strasznego dzidzia jest już donoszona
spójrz na to z innej strony jeśli to już poczatek porodu to wkrótce będziesz tulić swoje maleństwo
trzymam kciuki żeby wszystko było ok

reklama
Ewach, nie martw się przecież to znak że niedługo zobaczysz tą tak wyczekiwaną 9 miesięcy istotkę. Dla pocieszenia powiem Ci, że ja też mam taki śluz od poniedziałku i jak narazie nic się nie dzieje, więc nie stresuj się za wczasu bo to wcale nie musi nastąpić jeszcze dzisiaj.

ewach6 no co Ty...do boju kobitko :) bedziesz juz miala swoje szczescie przy sobie..ciekawa jestem jak tam Asia....u mnie od wczoraj cisza, cos mnie lupie w krzyzu ale to chyba nie jest to :( za to mam dosc codziennych porannych pytan od mojej tesciowe, rodzicow i meza czy to dzis ??? a skad ja mam to wiedziec, jak sie zacznie dziac to im powiem ;D

Ten śluz i krew to pewnie czop śluzowy odszedł, ale te bóle brzucha to juz nie sa żarty, to juz ten czas! Ewach Kobitko, będzie dobrze! Bedziesz następną kwietnioweczką! Hurra! Hip,hip! Hurra!

Trzymam kciuki za Was, oby wszystko było dobrze!!! Czekamy!!!!!!

Tak ten sluz to pewnie czop, ale... na wieści o maleństwach czekamy z niecierpliwością :)

Ewa, głowa do góry! :) Będzie dobrze :) Jak już będzie dzidzia to zapomnisz, że nie chciałaś już ;)

Powodzenia!

dzięki dziewczyny bo rano sie przestraszyłam i to bardzo

Dori uspokoiłas mnie troche

własnie zrobiłam sobie kanapeczki i herbatke malinową
musze jeszcze poszukać ksiązeczki ubezpieczeniowej
boje sie tylko o moją Gabrysię, biedna bez mamy kilka dni

Ewach6 głowa do góry.Jeśli to ma być już dzis czy jutro to Gabrysią przeciesz ktoś się zajmie.A Ty się nie martw.Malutka też sobie poradzi.

Dziewczyny czy wy też odczuwacie ruchy maluszka bardzo intensywnie w dole brzuszka.Bo ja dzis to nie wiem czy mam leżeć czy siedzieć.Bo tak mi mlutki szkrab rozrabia.

reklama
Ewa mi gin na poniedziałkowej wizycie też mówiła, że jak zacznie odchodzić czop śluzowy to jeszcze nie poród, od wypadnięcia czopu do porodu może minąć nawet dwa tygodnie. Także głowa do góry, ale na wszelki wypadek można podjechać do szpitala i sprawdzić co się dzieje.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry