- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Ojj dzisaj czuje sie fatalnie jakbym sie zderzyla czolowo z pociagiem, wszystko mnie boli, cala opuchlam..i jeszcze zaczely mi rosnac dolne osemki, zamknac buzi nie moge....nie wiem co sie dzieje, na dworku sliczna pogoda, cieplutko a ja nie mam sily z lozka sie wygrzebac..JA JUZ CHCE URODZIC ...
Anek@
U mnie wychodzi tez juz zmeczenie tym ciaglym siedzeniem w domu..do 35 tygodnia praktycznie plackiem w lozku, a jak mi sie szlaban skonczyl to juz sil nie mam poza tym wczoraj znowu mnie z ta kuchnia wkurzyli...wieczorem dzwonilismy i moze jutro moze w czwartek...jak ja tego nie lubie..nie rozumiem podejscia firmy moze jutro..jak to moze jutro....wwrrrrr gdyby nie to ze sie splukalismy z kasy i oni jeszcze mieli rozsadne ceny, to bym im dawno powiedziala zeby mnie w du... pocalowali. Ufff od razu mi ulzylo :laugh:
ewach6 chyba faktycznie mam nie najlepszy humorek ;D
ewach6 chyba faktycznie mam nie najlepszy humorek ;D
reklama
dori
Anek@, to normalne, że się wkurzasz, bo ułożyłaś sobie w głowie jakiś plan do zrealizowania a tu Ci nagle przez jakiegoś "fachowca" wszystko na głowie staje. Tylko pamiętaj, żeby za bardzo się nie denerwować bo to źle na Twojego dzidziusia działa.
A humorki, cóż jesteśmy w ciąży to możemy je mieć i nikt nam nie może tego zabronić.
A humorki, cóż jesteśmy w ciąży to możemy je mieć i nikt nam nie może tego zabronić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: