reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mi wlosy przez jakis czas w ciazy wypadaly ale teraz jest ok - zobaczymy jak bedzie pozniej :)

reklama
Mi włosy też się poprawiły gęściejsze i mniej wypadają ale pewnie juz niedługo w poprzedniej ciąży też tak miałam ale potem niestety wypadały w dużych ilosciach :)

Ojj dzisaj czuje sie fatalnie :( jakbym sie zderzyla czolowo z pociagiem, wszystko mnie boli, cala opuchlam..i jeszcze zaczely mi rosnac dolne osemki, zamknac buzi nie moge....nie wiem co sie dzieje, na dworku sliczna pogoda, cieplutko a ja nie mam sily z lozka sie wygrzebac..JA JUZ CHCE URODZIC ...:(

Anek@ widze ze kiepski masz dzis humorek, trzymaj sie

a mnie cos nogi ciagna po wewnetrznej stronie nóg, no ale zostało jeszcze 2 tyg

Anek@ solidaryzuję się z Tobą!!! Dokładnie mam te same odczucia, a wczoraj aż z tego wszystkiego się poryczałam. Też chcę JUŻ URODZIĆ!

Dziewczyny, głowa do góry. Już bliżej jak dalej. Ja też nie mogę się doczekać ale jakoś po wczorajszej wizycie kiedy wiem, że to już tuż tuż jestem spokojniejsza. Nie ominie nas to i już za chwilę będziemy tulić nasze szkraby.

a ja wręcz przeciwnie, mam duzo energii
odpoczęłam u rodziców, teraz jest ładna pogoda i pewnie wyjde chcoaz na krótki spacer z Gabrysią

Ten dziewiaty miesiac to jednak najgorszy, faktycznie Dori jedyne co trzyma to fakt ze to juz koncowka i ze za moment malenstwa beda z nami, a jak juz pojawia sie na swiecie to moze wszystko bolec, widok dzidzi rekompensuje wszystko.

U mnie wychodzi tez juz zmeczenie tym ciaglym siedzeniem w domu..do 35 tygodnia praktycznie plackiem w lozku, a jak mi sie szlaban skonczyl to juz sil nie mam :) poza tym wczoraj znowu mnie z ta kuchnia wkurzyli...wieczorem dzwonilismy i moze jutro moze w czwartek...jak ja tego nie lubie..nie rozumiem podejscia firmy moze jutro..jak to moze jutro....wwrrrrr gdyby nie to ze sie splukalismy z kasy i oni jeszcze mieli rozsadne ceny, to bym im dawno powiedziala zeby mnie w du... pocalowali. Ufff od razu mi ulzylo :laugh:
ewach6 chyba faktycznie mam nie najlepszy humorek ;D

reklama
Anek@, to normalne, że się wkurzasz, bo ułożyłaś sobie w głowie jakiś plan do zrealizowania a tu Ci nagle przez jakiegoś "fachowca" wszystko na głowie staje. Tylko pamiętaj, żeby za bardzo się nie denerwować bo to źle na Twojego dzidziusia działa.

A humorki, cóż jesteśmy w ciąży to możemy je mieć i nikt nam nie może tego zabronić.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry