reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dori dokladnie, a jeszcze fakt ze zaraz moze sie np. zaczac porod a nie jest wszystko zrobione dodatkowo denerewuje, zwlaszcza ze ja niestety jestem typem czlowieka ze musze miec wszystko na ostatni guziki dopiete wtedy jestem spokojna, moj maz nie widzi problemu ze cos sie moze w czasie przesunac, ja tego nie cierpie..

reklama
Widzę, że i my i nasi męzowie mają podobne podejście do życia. Ja perfekcjonistka, która musi mieć wszystko zrobione na tip top i mój mąż któremu wszystko jedno kiedy i czy wogóle to coś zostanie zrobione.

no własnie a ja jeszcze nie mam komdy zeby ciuszki poukładać bo mój meżus tez sie ociąga

Dori, a+t+? ;D ;D ;D niestety ile ja musze sie nagadac w domu, zeby cos bylo zrobione bo moj maz zawsze zdazy...teraz troche sie ocknal podkreslam troche bo sobie uswiadomil ze zaraz Kuba bedzie na swiecie, ma chlopak refleks...9 miesiecy trwa ciaza i biedactwo sie ledwo wyrobilo...

anek - trzymaj sie :) i mam nadzieje ze zdazycie z ta kuchnia do porodu :)
my z michalem bylismy na krotkim spacerku (nie poszedl do przedszkola wczoraj i dzis  bo taki mi sie nijaki wydaje - ale spacerek krotki musielismy zaliczyc - taka piekna pogoda) - jutro wysle go juz do przedszkola - ma drobny katar ale jakos to bedzie - nie moge go ciagle w domu trzynmac bo nie jestem w stanie nic zrobic - a jeszcze troche rzeczy jest :)

ewach - sadzac po moich ostatnich doswiadczeniach (michal urodzil sie 18 dni po terminie) - wcale sie nie zdziwie jak bede ostatnia kwietnioweczka - chociaz wolala bym nie ;)

Ano własnie Idzia i Ewach macie ten sam termin. No zobaczymy.....

Idzia urodziłaś 18 dni po terminie? Kto Ci tyle pozwolił przechodzić? A moze podałaś inny termin ostatniej miesiączki? Bardzo często tak sie zdarza. Koleżanka też urodziła 3 tygodnie po planowanym terminie, ale Ona nie pamiętała daty o.m., brała tabletki, bo tak kiedyś zaszalała mocno itd.....

reklama
czesc
a ja siedze i rycze
od wczoraj wszystko mnie boli
rano wzięłam nospe bo bolał mnie brzuch
poszłam do kibelka i zobaczyłam śluz z krwią
i chyba bede jechała dzis do szpitala

pomocy, ja jeszcze nie chce !!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry