- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Ewach6 nie chodzi tylko o to jak się traktuje ciężarówki na egzaminach, ale ponoć ciąża tak dobrotliwie na nas działa, że mamy sprawniejszą pamięć i mniej czasu potrzebujemy na opanowanie czegoś - stąd lepiej nam się zdaje nawet przed maszyną
Kosmi mój mąż żartuje, że sam ma przenoszoną ciążę (brzuszek) a ja się zawsze złosciłam, że wszystko na brzuchu plami. No i teraz ja plamię przuszek dużo częściej niż on Wreszcie go zrozumiałam
Kosmi mój mąż żartuje, że sam ma przenoszoną ciążę (brzuszek) a ja się zawsze złosciłam, że wszystko na brzuchu plami. No i teraz ja plamię przuszek dużo częściej niż on Wreszcie go zrozumiałam
Anek@
Fanka BB :)
OOO to nie tylko ja mam brudne ciuchy na wysokosci brzucha ale czasami tez brzuszek sie przydaje, jak siedze to mam gdzie talerz postawic....Dori mi tez wszystko leci z rak, i strasznie na wieczor bola mnie stawy nog, miednica, czasami jak dluzej siedze to czuje jak mi wszystko sztywnieje, nie wspomne juz o opuchliznie na nogach....a Kubus ostatnio wyraznie daje mi do zrozumienia ze nie jest zadowolony z faktu ograniczenia przestrzeni i wierci sie przeciaga a to juz czasami boli, najbardziej boli jak wiercac sie wypycha pepek....a i jeszcze zauwazylam ze strasznie senna sie robie tak jak na poczatku ciazy, w dzien to okolo 13 musze pojsc spac na godzinke bo mi sie oczy same zamykaja.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Anek@ to nie jestem sama z tymi drzemkami. Z jednej strony pobudkę mam juz nawet koło 5/6 i nie mogę usnąć, potem godzinka w ciągu dnia konieczna i wieczorem też za długo nie siedzę, bo oczy się kleją. Jakoś tak się przestawiam - może trening przed porodem??
Anek@
Fanka BB :)
magdalena25 ja sie budze o 6 bo moj maz wtedy wstaje do pracy, wiec mnie budzi standardowymi pytaniami " Ania czy nie wiesz gdzie ja polozylem....?" wiec chcac czy nie chcac musze wstac, jak juz go wydeleguje i sie poloze to nie moge zasnac , ale jakos jeszcze uda mi sie ta godzinke pokimac...a wieczorem to tez ledwo zywa jestem okolo 21 i juz czuje ze mnie lapie sen. Ja na szczescie zawsze spalam na boku, nie umiem spac na brzuchu wiec sie w sumie cieszylam sie ze w ciazy ten problem chociaz mnie ominal...niestety do czasu...teraz zeby sie obrocic z boku na bok ile to czlowieka zdrowia kosztuje ile sie najecze nawzdycham....no i podobno zaczelam strasznie chrapac, moj maz jest przerazony..mi sie wydaje ze ma to zwiazek z uciskiem dziecka i ze to minie po ciazy
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: