reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona Tobie to dobrze :)

mnie chyba jeszcze tak powaznie zgaga nie męczyła, przynajmniej nie pamietam
teraz to tylko obawiam sie skurczy które czasami są częste
i juz po mału bolące

a mnie jedyne co meczy to uplawy ... gin powiedzila ze jak mnie nic nie swedzi to wszystko ok :) ale dla mnie to strasznie wkurzajace - ciagle zmieniam wkladki ... masakra

Do moich dolegliwości należą... szkoła i praca ;) Kompletnie nie mam już głowy do takich spraw, a tu tyle kwestii do zamknięcia :( Zaraz siadam dziobać do testu i bez bb się nie obyło, choć wiem, że test na tym ucierpi :(

Magdaleona25 i tak Cię podziwiam, że aż tyle wytrzymałaś, mi już ciężko się do pracy zbierało miesiąc temu... całe szczęście, że większość pracy moge wykonać z domciu.

Idzia ja podobnie jak Ty mam upławy i wiem jak to wkurza :-[ :mad: :-[ . Moja gin chciała mi je wyleczyć ale nic nie pomaga. Wczoraj przestałam brać globulki (takie cholernie drogie) i zobaczymy ale to chyba tez nie pomoże, prawie non stop przez całą ciąże musze brać jakieś paskudzwa na noc i już naprawde mam tego serdecznie dość.

Magdaleona moje dolegliwości częściowo miną, bo dziś na wizycie dostałam zwolnienia. Chciałam się nawet od nich wybronić, bo wiem, że kupę rzeczy do zrobienia, ale mój gin był uparty. Co prawda nie nakazał leżenia plackiem, nawet jak będzie mus to mogę skoczyć coś zaliczyć, ale generalnie trochę zwalniam obroty.

mi tez jeszcze sporo do zrobienia zostało
zaliczenie z praktyk i jedna poprawka w tą sobote którą musze zaliczyc
ciagle jestem zmeczona i oczy mnie szczypią

reklama
Magdalena25 - no nareszcie troszke zwolnisz :) Juz najwyzszy czas troszke odpoczac i zbierac sily na to, co nas czeka gdy bobaski beda juz po drugiej stronie naszych brzuszkow :)
Ewach6 - 3mamy kciuki w sobote, bedzie dobrze!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry