- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Już nie będę robić tragedii, jak długo będzie się trzymać wtedy zadzwonię. A już zasycha, więc nie długo to potrwa. Dziś pierwszy raz obudziłam się z bólem kręgosłupa. Wczoraj miałam trochę gimnastyki przy sprzątaniu po zrywaniu tapety i w nocy miałam problemy se snem. W każdej pozycji było mi niewygodnie. Nawet na siedząco przy śniadaniu mnie bolało. Ale jaki przdepokój będzie ładny! ;D
A jak czytałam Wasze wypowiedzi o spaniu to jakiegoś "schiza" dostałam bo boję się nawet leżeć na plecach. Zaraz mam przed oczami widok duszącego się dziecka... Ta moja wyobraźnia! Został mi tylko prawy bok bo jak leżę na lewym to Mały coś uciska i mnie boli. Jakoś woli lewą stronę od prawej. A kopniaki lepiej mu wychodzą w prawy mój bok...
Wam też już dzieciaki wystawiają różne części ciałka do głaskania? Mój syn wystawia pupę i plecki, najczęściej wieczorkiem. ;D
A jak czytałam Wasze wypowiedzi o spaniu to jakiegoś "schiza" dostałam bo boję się nawet leżeć na plecach. Zaraz mam przed oczami widok duszącego się dziecka... Ta moja wyobraźnia! Został mi tylko prawy bok bo jak leżę na lewym to Mały coś uciska i mnie boli. Jakoś woli lewą stronę od prawej. A kopniaki lepiej mu wychodzą w prawy mój bok...
Wam też już dzieciaki wystawiają różne części ciałka do głaskania? Mój syn wystawia pupę i plecki, najczęściej wieczorkiem. ;D
Aj Irlandio nie przejmuj się i śpij jak Ci wygodnie! Tak mi wczoraj powiedział lekarza, jak co to organizm zaraz Cię zaalarmuje i sie obudzisz i zmienisz pozycję.
Współczuje Wam dziewczyny bólów kręgosłupa. Mnie narazie nie dokuczają ale wiem co to znaczy, bo czasami miałam jak za duzo stałam, w kuchni czy gdzieś tam.
Współczuje Wam dziewczyny bólów kręgosłupa. Mnie narazie nie dokuczają ale wiem co to znaczy, bo czasami miałam jak za duzo stałam, w kuchni czy gdzieś tam.
Rybcia_21
Fanka BB :)
To mnie dziś dopadł ból kręgosłupa i nie wiem jak mam siedzieć buuu
czarownica
Fanka BB :)
a mnie sie chce strasznie PIĆ!! nie moge wytrzymac pilabym i pila i pila i nadal chce mi sie pic z cukrem mam wszytko ok wiec sama nie wiem co za suchoty mnie dopadaja
O to się zgadza. Ja też piła bym i piła. Dlatego zawsze mam wodę przegotowaną w czajniku. No a poza tym to najszybciej gasze pragnienie piwkiem. Losie, przez cale moje "krótkie" zycie nie chiało mi się tak piwa!
reklama
No to Olu w czasie kapieli mozesz pobawić sie w bezludną wyspę
Ja słyszłam,ze leżąc w wannie maleństwo tak sobie fajowo buszuje. Ja tego nie znam, bo mam prysznic, przez którego kabinę sie ledwo przeciskam.
Ach jakie miałam dzisiaj w nocy nudności, juiz myślałam,ze mnie łapie grypa jelitowa, ale przeszło.Hurra!!!!!
Ja słyszłam,ze leżąc w wannie maleństwo tak sobie fajowo buszuje. Ja tego nie znam, bo mam prysznic, przez którego kabinę sie ledwo przeciskam.
Ach jakie miałam dzisiaj w nocy nudności, juiz myślałam,ze mnie łapie grypa jelitowa, ale przeszło.Hurra!!!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: