reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
RYBCIU NAJPIERW MUSISZ SIE DOWIEDZIEC OD CZEGO TEN BÓL PLECÓW
W CIAZY CZESTO BOLĄ PLECY, KRĘGOSŁUP OD CIĘZARU JAKI NOSIMY W BRZUSZKU
PORADZIC NIE UMIEM CO Z TYM ZROBIC

Ach a mnie dalej dolega ból w lewej pachwinie, za sprawą jakiegoś ucisku. Lewa noga jest słabsza, np przy ubieraniu spodni czy rajstop. A tak poza tym oki. Zgaga przeszła narazie.

Lidijka to Ciebie boli tak samo jak mnie - tyle, że ja czuję ból z prawej strony pachwiny (bardziej z przodu). nie jestem w stanie podnieść nogi, albo stopy, żeby ubrać skarpetkę czy buty...

Dziewczynki pomocy!
Dostałam opryszczkę na ustach! Nie wiem co o tym myśleć! Trochę się martwię, czy może któraś to przeszła? Jeszcze nie szukałam nic w sieci, ale może Wy coś wiecie? Proszę dajcie szybko znać!

Irlandio, odkąd jestem w ciązy opryszczę miałam już 3 czy 4 razy. Nie smarowałam jej maściami na opryszczkę (bo nie wiem czy można) tylko przykładałam wacik z czystym spirytusem. o wiele szybciej się goiła. Lekarz kazał uważać ale co ja poradzę jak ja mam opryszczkę średnio 6 razy do roku?

Dzieki! To mnie trochę uspokoiło. Szukałam w necie i znalazłam, że wargowa jest niegroźna tak długo jak jej się nie przeniesie w okolice narządów płciowych. Też nic nie będę stosować a ten spirytus... To podobno strasznie boli... :-[

Nic nie boli. Tylko nie przebijaj pęcherzy bo wtedy szczypie i łatwiej o przeniesienie w inne miejsce. Delikatnie trzeba przyłożyć i chwilę przytrzymać żeby ją wysuszyło. Ja powtarzałam 3 razy dziennie.

Ja też miałam opryszczkę i moja pani gin powiedziała, że powinnam coś na to wziąść i powiedziała, żebym kupiła zowirax - smarowałam i po 3 dniach przeszło.

reklama
Ach mnie też coś dopadło na dolnj wardze, albo od zimna albo mam takie cóś jak piję napój z plastykowej butelki. No i cos od wycierania nosa mi wyskoczyło pod nosem.

Moja grzybiczka ciążowa chyba ustępuje, bo jest poprawa. Zawsze coś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry