Burzynska17@
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć. Marzenie zobaczyć takie kreski.Cześć wszystkim. Wydaje mi się że to chyba pozytywne wszystkie Co myślicie
Ile dpt ?Cześć. Marzenie zobaczyć takie kreski.
DziękujemyTak, pozytywne gratulacje!
Po terminie miesiączki? 3 A aż dziwne bo mam bardzo nieregularne cykleIle dpt ?
Po terminie miesiączki? 3 A aż dziwne bo mam bardzo nieregularne cykle
Czy to był cykl naturalny? Czy invitro? Jestem tu pierwszy raz i kompletnie zielona gratuluje ogromniePo terminie miesiączki? 3 A aż dziwne bo mam bardzo nieregularne cykle
Naturalny. Mamy już z mężem córkę 4 letnią ale staraliśmy się przez 1,5 roku o drugie i nic nie wychodziło. Odpuściliśmy i przysłowiowo samo wyszło Bardzo dziękujemy. Czekam tylko na wynik bety żeby wiedzieć na 100%Czy to był cykl naturalny? Czy invitro? Jestem tu pierwszy raz i kompletnie zielona gratuluje ogromnie
Ja Pani też życzę żeby się udało Ale mój brat i jego żona, oboje byli prawie bezpłodni. Poszli na invitro za pierwszym razem nie wyszło ale za drugim bliźniaczkiJa jestem 6 dzień po transferze invitro. To nasz pierwszy transfer. Staramy się ponad 10 lat . W głowie mam milion myśli, niedługo powinnam zrobić betę. Tzn w poniedziałek, strasznie się boje porażki. Ale z drugiej strony co ma być to będzie. Życzę aby beta tylko potwierdziła te piękne kreski