Lady Loka
Fanka BB :)
Który to już cykl starań?Tak niestety nadal jedna kreska chyba będę musiała się do ginekologa przejść i sprawdzi dlaczego nie mogę zajsc w ciążę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który to już cykl starań?Tak niestety nadal jedna kreska chyba będę musiała się do ginekologa przejść i sprawdzi dlaczego nie mogę zajsc w ciążę
3 Cykl takiego starania starania. Wcześniej też jakoś się nie zabezpieczaliśmy i nic z tego nie wyszłoKtóry to już cykl starań?
To jeszcze na spokojnie. Zdrowa para ma rok, żeby przy seksie co 2-3 dzień zajść w ciążę.3 Cykl takiego starania starania. Wcześniej też jakoś się nie zabezpieczaliśmy i nic z tego nie wyszło
Niby tak ale robie testy owulacyjne sprawdzam śluz kochamy się w czasie dni plodnych praktycznie co dziennie a ciąży jak nie było tak nie ma.To jeszcze na spokojnie. Zdrowa para ma rok, żeby przy seksie co 2-3 dzień zajść w ciążę.
To wybierz się do ginekologa i sprawdź czy w ogóle masz owulacjeNiby tak ale robie testy owulacyjne sprawdzam śluz kochamy się w czasie dni plodnych praktycznie co dziennie a ciąży jak nie było tak nie ma.
Stosunki codziennie wbrew pozorom nie pomagają w zajściuNiby tak ale robie testy owulacyjne sprawdzam śluz kochamy się w czasie dni plodnych praktycznie co dziennie a ciąży jak nie było tak nie ma.
Robie testy owulacyjne. Nie choruje na nic jedyne co to mam nadwagę typu 2 ale znam dużo kobietek plus size ktore nie miały jakiegoś większego problemu z zajściem w ciążęStosunki codziennie wbrew pozorom nie pomagają w zajściu
odstawiłabym testy owulacyjne i po prostu uprawiała seks co 2-3 dzień, tak jak zalecają, przez cały cykl. Ewentualnie monitoring u gina.
Robie testy owulacyjne wychodzą pozytywneTo wybierz się do ginekologa i sprawdź czy w ogóle masz owulacje
Pozytywne testy owulacyjne nie gwarantują owulacjiRobie testy owulacyjne wychodzą pozytywne