Mama23?????
Fanka BB :)
Nie rob jutro testu ,zrelaksuj sie . Pisalas ze jestes teraz 4 dni przed . Najwczesniej zrob 2 dni przed to moze juz cos wyjdzie I daj znac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli sie udalo to I tak najwczesniej wyjdzie ci 1 dzien przed miesiaczka . Czasami cudem wychodzi 2 dni przed . Musisz niestety poczekac ,szkoda tyle pieniedzy na testy
Jesli sie udalo to I tak najwczesniej wyjdzie ci 1 dzien przed miesiaczka . Czasami cudem wychodzi 2 dni przed . Musisz niestety poczekac ,szkoda tyle pieniedzy na
Dam znaćNie rob jutro testu ,zrelaksuj sie . Pisalas ze jestes teraz 4 dni przed . Najwczesniej zrob 2 dni przed to moze juz cos wyjdzie I daj znac
Nie raz beta u kobiet wolniej rosnie . Ja mialam 2 dni przed okresem tylko 56. Wiec nie u kazdego wyjdzieJa i mój pozytywny test 4 do 5 dni przed miesiączka
Nie raz beta u kobiet wolniej rosnie . Ja mialam 2 dni przed okresem tylko 56. Wiec nie u kazdego wyjdzie
Wedlug mnie takie testowanie tak wczesnie to tylko nie potrzebny stres . Jak sie nie widzi tych 2 kresek to za kazdym razem rozczarowanie ale kazdy niech robi jak uwaza2 dni przed okresem też miałam jakoś tyle
Ale nie prawda jest to co napisałas o tym ze test wychodzi pozytywny tylko dzień przed miesiączka. U osoby która ma fazę lutealna 16 dni może wyjść pozytywny i 8 dni przed miesiączka.
A Ty autorko wcale nie testujesz za wcześnie, testuj sobie jak Ci to pomaga
Wedlug mnie takie testowanie tak wczesnie to tylko nie potrzebny stres . Jak sie nie widzi tych 2 kresek to za kazdym razem rozczarowanie ale kazdy niech robi jak uwaza
Taki pewniejszy to wydaje mi sie ze blizej miesiaczki wychodzi a nie doszukiwanie sie cienia . Zalecane jest wgl robienie w dniu miesiaczki ale wiadomo ze jak ktos sie stara to chcialby wiedziec jak najszybciej .2 dni przed okresem też miałam jakoś tyle
Ale nie prawda jest to co napisałas o tym ze test wychodzi pozytywny tylko dzień przed miesiączka. U osoby która ma fazę lutealna 16 dni może wyjść pozytywny i 8 dni przed miesiączka.
A Ty autorko wcale nie testujesz za wcześnie, testuj sobie jak Ci to pomaga
No tu widac ze dziewczyna sie stara o dziecko wiec wydaje mi sie ze kazdy robiony test to jest stres I denerwowanie sie jak wychodzi znowu jedna kreskaJedna czuję stres inna ulge. A jeszcze inna po prostu musi bo musi wdrożyć leki. Tak długo jal nie wywołuje to zbędnej histerii niech sobie testuje. A 9 dpo to czas kiedy test spokojnie ma szansę wyjść pozytywny. Ba do 12 dpo jest czasnna pozytywny test dający szansę na w miarę wczesne zagnieżdżenie.
Jeśli autorka sie nie stresuje nad to, to niech testuje. Ja ostatnim razem tez testowałam kilka razy za wcześnie ale gdzieś w głębi liczyłam tak na te ciążę, że chcialam wychwycić cień, cienia i to zrobiłam. Może przez to, że miałam po pozytywnym teście i becie zacząć przyjmować clexane. Autorko nie wykluczone, że możesz wychaczyc te kreske szybciej o ile udalo ci sie zajsc w te ciaze.Wedlug mnie takie testowanie tak wczesnie to tylko nie potrzebny stres . Jak sie nie widzi tych 2 kresek to za kazdym razem rozczarowanie ale kazdy niech robi jak uwaza