wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wieszNie jest to czasem trzeci już post założony w jednej tej samej sprawie ?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
O borze szumiący...wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wiesz
Nie są zdania podzielone, tylko jak trafisz w okolkce owulacji to jesteś w ciąży, a jak nie trafisz to nie jesteś.
Owulacja może Ci się przesunąć i dopiero w 1 dzień KOLEJNEJ miesiączki wiesz, kiedy ona wystąpiła w poprzednim cyklu. Chyba, że robisz monitoring u gina.
Więc jak najbardziej mogło się przesunąć, a Ty mogłaś wpaść w innym stosunku (kolejny raz pytam, gdzie antykoncepcja)?
Plus miałaś już pozytywny test.
Czemu nke zrobisz bety?
MyszkaMiki30
ale każda kobieta, każdy przypadek jest inny. To, że ty tak masz nie znaczy, że inna tak ma i odwrotnie. Wszystko zależy od cyklu.wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wiesz
Wrzuciłaś pozytywny test ciążowy, okres miałaś mieć wczoraj i nie przyszedł.. Czego od nas oczekujesz?
pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartemO borze szumiący...
Nie są zdania podzielone, tylko jak trafisz w okolkce owulacji to jesteś w ciąży, a jak nie trafisz to nie jesteś.
Owulacja może Ci się przesunąć i dopiero w 1 dzień KOLEJNEJ miesiączki wiesz, kiedy ona wystąpiła w poprzednim cyklu. Chyba, że robisz monitoring u gina.
Więc jak najbardziej mogło się przesunąć, a Ty mogłaś wpaść w innym stosunku (kolejny raz pytam, gdzie antykoncepcja)?
Plus miałaś już pozytywny test.
Czemu nke zrobisz bety?
Zazuu
pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem
Co na przykład może oznaczać?
93kora
Nie miałaś tam bladej kreski wcale, chyba bladych kresek nie widziałaś ... Chyba za dużo Bonusa się nasłuchałaśpozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem
MyszkaMiki30
że jest w ciąży tylko trochęCo na przykład może oznaczać?
Madzia86G
No właśnie nie wiem. Komentarze zostały udzielone, nic się w tej kwestii nie zmieni.wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wiesz
Ja np nadal uważam , że po weekendzie spokojnie możesz betę zrobić.
U ciebie wcale nie była blada kreska.pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem
Bladej kreski chyba nie widziałaś. Twoja jest widoczna gołym okiem ️
reklama
pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem
Blada czy wyrazna. Jesli sie wybarwila (a widac ja golym okiem w twoim poprzednim poscie) to test jest pozytywny.