reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wiesz
O borze szumiący...
Nie są zdania podzielone, tylko jak trafisz w okolkce owulacji to jesteś w ciąży, a jak nie trafisz to nie jesteś.
Owulacja może Ci się przesunąć i dopiero w 1 dzień KOLEJNEJ miesiączki wiesz, kiedy ona wystąpiła w poprzednim cyklu. Chyba, że robisz monitoring u gina.
Więc jak najbardziej mogło się przesunąć, a Ty mogłaś wpaść w innym stosunku (kolejny raz pytam, gdzie antykoncepcja)?

Plus miałaś już pozytywny test.
Czemu nke zrobisz bety?

wiesz wolę spytać się kilka razy i mieć pewność niż raz i nie mieć pewności . Pytam też po to ponieważ zdania są podzielone więc wiesz
ale każda kobieta, każdy przypadek jest inny. To, że ty tak masz nie znaczy, że inna tak ma i odwrotnie. Wszystko zależy od cyklu.

Wrzuciłaś pozytywny test ciążowy, okres miałaś mieć wczoraj i nie przyszedł.. Czego od nas oczekujesz?

O borze szumiący...
Nie są zdania podzielone, tylko jak trafisz w okolkce owulacji to jesteś w ciąży, a jak nie trafisz to nie jesteś.
Owulacja może Ci się przesunąć i dopiero w 1 dzień KOLEJNEJ miesiączki wiesz, kiedy ona wystąpiła w poprzednim cyklu. Chyba, że robisz monitoring u gina.
Więc jak najbardziej mogło się przesunąć, a Ty mogłaś wpaść w innym stosunku (kolejny raz pytam, gdzie antykoncepcja)?

Plus miałaś już pozytywny test.
Czemu nke zrobisz bety?
pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem

No właśnie nie wiem. Komentarze zostały udzielone, nic się w tej kwestii nie zmieni.
Ja np nadal uważam , że po weekendzie spokojnie możesz betę zrobić.

pozytywny ? Napisałam że blada kreska a blada kreska dużo może oznaczać pozdro z fartem
U ciebie wcale nie była blada kreska.
Bladej kreski chyba nie widziałaś. Twoja jest widoczna gołym okiem ❗

reklama
Do góry