wczesna ciąża , jakieś choroby itp i wtedy test ciążowy wykrywa np cystę i te inneCo na przykład może oznaczać?
reklama
widać gołym okiemBlada czy wyrazna. Jesli sie wybarwila (a widac ja golym okiem w twoim poprzednim poscie) to test jest pozytywny.
Załączniki
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale wczesna ciąża to ciążawczesna ciąża , jakieś choroby itp i wtedy test ciążowy wykrywa np cystę i te inne
wczesna ciąża , jakieś choroby itp i wtedy test ciążowy wykrywa np cystę i te inne
Test ciazowy wykryje cyste tylko i wylacznie w przypadku, jesli jest to zmiana rakowa i wtedy moze produkowac ona beta HCG.
widać gołym okiem
To jest jak najbardziej pozytywny test dziewczyny maja jasniejsze kreski i okazuje sie, ze to ciaza. Ba, ja tez mialam jasnejsza i potem beta z krwi pozytywna. Smialo mozesz isc na badanie krwi. Ono szybciej wykrywa ciaze niz testy sikane.
to jaka to kreska , no blada nie jest ciemna a powinna i skończ się śmiać no to śmieszne nie jest , obyś ty nie była w takiej sytuacji jak ja naraNie miałaś tam bladej kreski wcale, chyba bladych kresek nie widziałaś ... Chyba za dużo Bonusa się nasłuchałaś
MyszkaMiki30
ale jakiej sytuacji? Masz pozytywny test ciążowy więc jesteś w ciąży?to jaka to kreska , no blada nie jest ciemna a powinna i skończ się śmiać no to śmieszne nie jest , obyś ty nie była w takiej sytuacji jak ja nara
dziękuję kochana i o taką odpowiedź mi chodziłoTest ciazowy wykryje cyste tylko i wylacznie w przypadku, jesli jest to zmiana rakowa i wtedy moze produkowac ona beta HCG.
To jest jak najbardziej pozytywny test dziewczyny maja jasniejsze kreski i okazuje sie, ze to ciaza. Ba, ja tez mialam jasnejsza i potem beta z krwi pozytywna. Smialo mozesz isc na badanie krwi. Ono szybciej wykrywa ciaze niz testy sikane.
dziękuję kochana i o taką odpowiedź mi chodziło
Widze, ze troche podchodzisz z rezerwa do ciazy. Chyba nie wierzysz, ze to sie dzieje co?
Zrob bete i po 48h ponownie to sprawdzisz, czy przyrasta prawidlowo.
93kora
a w jakiej Ty sytuacji jesteś niby ? Ciąży nie chcesz to się zabezpieczaj, proste ? proste !to jaka to kreska , no blada nie jest ciemna a powinna i skończ się śmiać no to śmieszne nie jest , obyś ty nie była w takiej sytuacji jak ja nara
reklama
no nie wierzę hahaWidze, ze troche podchodzisz z rezerwa do ciazy. Chyba nie wierzysz, ze to sie dzieje co?
Zrob bete i po 48h ponownie to sprawdzisz, czy przyrasta prawidlowo.