Zazuu
Fanka BB :)
Uderz w stół a nożyce się odezwą nie bede dyskutować. Nie mam takiej potrzeby jka Ty aby moje zdanie bylo na wierzchu.
Wspaniale bo głupio byloby próbować udowodnić takie bzdury.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uderz w stół a nożyce się odezwą nie bede dyskutować. Nie mam takiej potrzeby jka Ty aby moje zdanie bylo na wierzchu.
Wspaniale bo głupio byloby próbować udowodnić takie bzdury.
Jasne Pani Prof. specjalista
W czym jest lepsze 10 od 5?
Moja była 1.4 xD a dziś ma już dwie ręce, dwie nogi i dużą głowę mimo bycia gorszą niż 10
Ale to nie o to chodzi, ale jak zwykle byle napisać.
Standard
Nie pisz głupot to nie będzie trzeba ich prostować
nie wymyślaj swoich widelekJa też slyszalam ze beta powyżej 10 a najlepiej 20 . Tak mi mówiła Pani Profesor w Klinice. 5 moze rozne wątpliwości oznaczać.
Jeśli kobieta wychwyci betę nawet i 100 to i tak może dojść do poronienia na wczesnym etapie, więc wyłapie ciąże biochemiczną. Co z tego, że będzie beta 5 czy 100?
Każda beta poniżej 5 oznacza brak ciąży. Każda beta </= 5 oznacza ciąże tyle w temacie