Zazuu
Fanka BB :)
A to było u tego samego lekarza na tym samym sprzęcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz myslalam ze nikt tu nie czyta że zrozumieniem ....Czy to znaczy, że w ciągu 7 dni ciąża urosla tylko o 3 dni?
Czy pomiary były robione u tego samego lekarza ?Witam. Nie wiem co o tym mysle. Według OM powinnam byc w 7.3 tygodniu ciazy. Bylam u lekarza i powiedzial ze jest to 5.6 a tydzien wczesniej byl 5.3. Wizyte mam za dwa tygodnie. Nie wiem co robic.
Moze byc to błąd pomiaru, na początku każdy milimetr ma znaczenie a może być też tak że ciąża się wolniej rozwija mysle ze tylko kolejne usg może roziwac wątpliwości
Nie. Pierwszy pomiar byl robiony w szpitalu a drugi u lekarza prowadzacegoJuz myslalam ze nikt tu nie czyta że zrozumieniem ....
Wszyscy o młodszej ciąży....
Czy pomiary były robione u tego samego lekarza ?
No więc tak jak napisalam, są dwie opcje, dużo zależy od sprzętu i od lekarza jak pomierzy.Nie. Pierwszy pomiar byl robiony w szpitalu a drugi u lekarza prowadzacego
W szpitalu napewno lekarz powiedzial ze jest a tydzien pozniej to juz nie wiemNo więc tak jak napisalam, są dwie opcje, dużo zależy od sprzętu i od lekarza jak pomierzy.
Rozumiem że przy 5+3 czy 5+6 lekarz mierzył sam pęcherzyk? Był pęcherzyk żółtkowy?
A masz te pomiary ?W szpitalu napewno lekarz powiedzial ze jest a tydzien pozniej to juz nie wiem
Będzie dobrzeTylko ze zarodek przez tydzien niewiele sie rozwinal.
Zdjecia niestety nie mamA masz te pomiary ?
Jeśli przez tydzień od pojawienia się pęcherzyka żółtkowego nie pojawił się zarodek to nie wygląda to optymistycznie ... masz może zdjecie ?
A masz wymiary? Opis? Cokolwiek od lekarza ?Zdjecia niestety nie mam