reklama
Mamazbb
Fanka BB :)
Ja widzę gratuluję [emoji4]
Z każdym kolejnym dniem będzie ciemniejsza
Hej, czy widzicie tu kreskę czy mam zwidy? [emoji28]
Czy któraś z was tez miała taką słabą na samym początku?
Na bete pójdę w poniedziałek, jednak chce zasięgnąć opinii od was, czy któraś tez tak miała
frez.ja1987
Nie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?Ja widzę gratuluję [emoji4]
Droga autorko, coś widać. Powtórz test za kilka dni lub jedź na betę. Ona da pewność. Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli
Mała.czarna
Zdecydowanie widać. Powtórz test jutro lub w niedzielę
Dwa dni temu robiłam test i kreska była dużo jaśniejsza,a ta z dziś ciemniejsza jak widać i mam podwyższona temperaturę ciałaNie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?
Droga autorko, coś widać. Powtórz test za kilka dni lub jedź na betę. Ona da pewność. Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli
Nie nastawiam się, ale muszę przyznać, że chciałabym już zobaczyć wynik bety
Mamazbb
Mam nadzieję że nie będę musiała nic cofać, nie uważam że zrobiłam coś złego ani bynajmniej nie chciałam nikogo urazić...wiec nie rozumie trochę tej uszczypliwosci do mojej wypowiedzi [emoji17]
w każdym bądź razie trzymam kciuki i życzę samych pozytywnych wiadomości
Nie za wcześnie na gratulacje? Równie dobrze może to być kreska fabryczna. Te testy często tak mają. I co wtedy? Cofniesz gratulacje?
Droga autorko, coś widać. Powtórz test za kilka dni lub jedź na betę. Ona da pewność. Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli [emoji846][emoji1696]
frez.ja1987
To nie jest uszczypliwości, tylko zwyczajne pytanie. Z takimi bladymi kreskami różnie bywa. Każdy autorce życzy jak najlepiej, ale nie ma co dziewczyny też niepotrzebnie nakręcać bo testy zwłaszcza z takimi cieniami bywają zdradliwe. Wystarczy poczytać historię dziewczyn tu na forum. Lepiej gratulować jak już jest gruba krecha lub potwierdzenie betą.Mam nadzieję że nie będę musiała nic cofać, nie uważam że zrobiłam coś złego ani bynajmniej nie chciałam nikogo urazić...wiec nie rozumie trochę tej uszczypliwosci do mojej wypowiedzi [emoji17]
reklama
Mamazbb
Pierwszy raz się wypowiedziałam w stosunku do pytania o test ciążowy, na przyszłość będę bardziej ostrozna co do moich wypowiedzi [emoji4] dla mnie ta kreseczka po prostu była już widoczna i automatycznie pogratulowalam[emoji846]
To nie jest uszczypliwości, tylko zwyczajne pytanie. Z takimi bladymi kreskami różnie bywa. Każdy autorce życzy jak najlepiej, ale nie ma co dziewczyny też niepotrzebnie nakręcać bo testy zwłaszcza z takimi cieniami bywają zdradliwe. Wystarczy poczytać historię dziewczyn tu na forum. Lepiej gratulować jak już jest gruba krecha lub potwierdzenie betą.