reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Grzanka i jak podróż, mała dała radę??

A my mamy wieczór z problemami z brzuszkiem. Mała zasypia i budzi się z płaczem, poprzytulamy i zasypia znowu. Ale ona tak nie płacze normalnie. W ogóle taka niespokojna, no miejmy nadzieję, że jej przejdzie i to wcale nie jakieś początki kolek, ale z drugiej strony na kolki to trochę późno, ale może taka jednodniowa akcja, oby. Teraz śpi w leżaczku, ta pozycja jej chyba odpowiada jak ma coś z brzuszkiem.

Mychunia gratulacje:)

reklama
Ludzik podroz spoko. Wyjezdzalismy o 3, przelozylam ja z lozeczka do fotelika na spiocha i w droge. Obudzila sie o 8 jak tankowalismy i bawila sie zabawką, o 8 bylismy na miejscu.

Hejka
skrobnę póki mała śpi, po akcji brzuszkowej jadła o 1 i 4.30 więc w miarę wypoczęłam :cool2:

Ludziku - moja czasem chce pryknac to zasknerczy ale śpi dalej, czasem potrzebuje smoczka by się bardziej skupić. Julka miała chyba raz kolkę jak bylismy w szpitalu ( to miała gdzie 6-7 tyg)

Benfica - ty karmiłaś chociaż 2 m-ce a ja już startuje ze ściąganiem, dla mnie ważny jest każdy tydzień

Asia - mówisz że wyjazdów nie lubisz? Ale chociaż żarełko będzie dobre :-D:-D

Hej! U nas skok rozwojowy , wczoraj jak synu wstał o 5:30 tak do godz 18 ( czyli dopóki na noc nie zasnął) to spał ok 3h w ciagu dnia. Wiec nie wiedziałam w co ręce wsadzić. Mama do mnie przyjechała. Pisze z tel wiec za duzo nie popisze, przelacze sie zaraz na komp

U nas chyba też skok bo młoda najchętniej z rąk by nie schodziła tylko musi wszystko oglądać
Byliśmy wczoraj na usg Bioder i z nimi wszystko ok tylko musimy małej stymulować lewą stronę bo upodobała sobie prawa i jak na złość nie chce spać na lewej więc ją muszę przestawić, dodatkowo mam brać witamine d i to ta forte bo karmie a ona ma dostawać też podwójna dawkę wit d;-) ogólnie ładnie rośnie bo ma już całe 3880;-) ponad kg w ciągu miesiąca nabrała;-)

Pozdrawiam muszę ogarnąć dom póki mała śpi

Dziewczyny a co myslicie o zamknięciu tego wątku, tak jak juz dziewczyny pisaly? Bo tak jak Cyntia miala przypadek, ze jakas laska ją wyczaiła, to ja teraz zanim cos napisze to sie zastanawiam czy nie za duzo szczegolow itd. Co sądzicie?

Ja jestem zaaaaa!!!!

Iwo no jedzenia to doczekac sie nie moge :-)

Kurde dziewczyny ile przytylyscie w ciazy?
Pamietam tylko ze Cyntia 22kg ale nie wiem jak reszta. Prosze moze mnie pocieszycie :-/

reklama
Do góry