asia gratuluję ruchów
super uczucie, prawda?
cyntia ja pamiętam
missi, czekamy na nią
ludzik,
grzanka fajnie, że spotkanie udane - szkoda, że każda jest z innego rejonu, bo miło byłoby się spotkać w większym gronie
aga robota nie zając nie ucieknie
ja już dawno pogrzebałam codziennie wysprzątany dom, a prasuję tylko od okazji
mamaTiA oj ten Twój Tom to artysta jest
do ogólnopolskiego dyktanda się nadaje
ale powiem Ci, że ja mam fioła na punkcie ortografii..
dla mnie niepojęte jest, że np. człowiek po studiach - patrz mój małżonek - robi błędy ortograficzne
a robi i to czasem fatalne
aż w oczy kłuje
mam fioła do tego stopnia, że od jakiegoś czasu, jak rozmawiam z Gabrysiem i akurat trafia się jakiś wyraz "ortograficzny", to mu mówię, jak się to pisze
wiem, że jest jeszcze mały i nie rozumie o czym ta matka nawija, ale mam nadzieję, że gdzieś mu to w głowie utknie i będzie później pisał poprawnie
nawet jak nie będzie humanistą
Cześć
Gabryś jeszcze dziś w domu, jutro już idzie do przedszkola, ale pasowanie przełożone, bo jest bardzo mało dzieciaków, jakiś wirus większość rozłożył... za to teraz najmłodszy ma katar, mam nadzieję, że na katarze się skończy...
no i niestety mam już coraz mniej mleka, jedziemy dosłownie od mililitra do mililitra, ale pewnie w ciągu kilku dni będę musiała wprowadzić jedno karmienie mm... bo niestety zupka nie jest pełnym posiłkiem dla Grzesia i dość szybko jest po niej głodny, więc w sumie zjada mleka tyle ile zjadał zanim zaczął dostawać zupkę...
Miłego dnia