reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Mama tomeczka ja jak Adaś był mały to co wieczór szykowałam termos z gorąca wodą i drugie naczynie z zimną i mleko raz dwa sie robiło nawet wybudzać sie nie musiałam za bardzo ;) teraz jak mała wróci to ten sam patent zrobię ;)

reklama
Hej dziewczyny - jutro emek zaczyna wolne :) byl wczoraj na rozmowie i w następnym tygodniu będę prosiła o kciuki bo od razu ma się pokazać co potrafi.
Czy nas wypisza zależy od zoltaczki
Już mleko się pojawiło w 15 minut ściągam 10 ml bo młoda je tylko z prawej a lewa jest be. Wczoraj miałam bajabongo bo pokarmu kilka kropli a ta glodna dziś już więcej śpi.
Podeślę Asi mms i poproszę o wystawienie na zamknięty

Iwo moja też lewej piersi nie chciała ale pani od laktacji pokazała mi pozycję spod pachy i mąż kupił ten rógal do karmienia i już obie piersi poszły w ruch:-)polecam ta pozycję i szybkiego powrotu do domu dziewczynki

MamoTomeczka przestalam mierzyc temp jak sie okazalo ze ten cykl jest bezowulacyjny:/
No widzisz na jaki dobry pomysl wpadlas;-);-)

IWO coreczka sliczna;-) kciuki za meza &&&&&&

za radami forumowymi, stwierdzilam ze warto chyba pojechac to plamienie sprawdzic, mimo ze bylam nadzwyczajnie spokojna. zadzwonilam najpierw do gin i mowila ze mam przyjechac. z maluszkiem wszystko ok. juz duzy jest i nie mierzyla go od glowki do pupy tylko te wszystkie inne wymiary (glowka, nozka, brzuszek). okazalo sie, ze lozysko mi sie umiejscowilo na dole, na szyjsce i to plus weekendowy seks = plamienie. mamy zakaz seksu, a plamienie moze sie pojawic, ale powinno byc ok. oby tylko lozysko zmienilo polozenie. wymiary wszystkie wedlug norm w klinice byly wrecz idealne, tylko nozki troche za dlugie ;-) tylko jak wrocilam zajrzalam w internet na polskie strony i tam normy sa jakies inne i wychodzi na to ze moj maluszek jest za maly :dry: mozliwe ze tu sa inne normy na ten wiek ciazy?

wanda co dziwne mialam wczoraj dobre przeczucia i az tak sie nie stresowalam. to plamienie bylo w pracy, a dopiero wieczorem siedzac przed internetem zaczelam sie zastanawiac czy isc do gin :-p ale w sumie ciesze sie ze poszlam! a Ty jak chcesz zaczac starania w kwietniu to akurat przejmiesz moj brzuszek :tak: chociaz wiesz jak to jest z tym planowaniem...

Phoebe ta opieka zdrowotna w Anglii mnie przeraza. niepotrzebnie Cie stresowali :dry:

Ludzik ale mnie rozbawilas "dziś osraliśmy śpiochy Ralpha Laurena" :-D

Cyntia fajnie ze Twoj sie zawodowo zajmuje nastolatkami, bedziesz miala ulatwione zadanie jak wasz maluszek urosnie :tak:

julia no to tak samo. masz monit? jak tak to gin zobaczy jak tam sie udalo z ta dawka i w te dni i najwyzej pozmienia. mi moja najpierw kazala zaczac w 2dc a potem zmienila na 3dc.

reklama
Suseł... pewnie, co kraj to inne normy w zależności jaka jest średnia waga urodzeniowa w danym kraju... w UK norma to 3,3 lub 3,2 (różne źródła)w Polsce 3,5 kg... gadałam kiedyś z dziewczyną, która urodziła we Włoszech - 3,2 kg jej dziecko miało - i położne do niej przychodziły zobaczyć te duże dziecko ;p tam chyba średnia to 2,9 kg ;p

Do góry