reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Hello!

MamaTomeczka straszysz, tak w ogole poczytalam i cc robia tylko przy pierwszej ciazy, wszedzie pisze ze przy kolejnych jak dziecko idzie pupa a nie glowka to sie normalnie rodzi, albo polozna na kilka tyg przed porodem przewraca dziecko, to dopiero musi bolec. Nie wyobrazam sobie tego. Super ze chlopina zmadrzal, czasem trzeba zapodac takiego kopcura na opamietanie.

Grzanka gratuluje kochana :)

Ewka gratuluje, spora dziewczynka! Maz chyba teraz wolne dostanie?

Natkusia wedlug listy jestem po Tobie,matko jak ten czas leci.

Malusiolka jak znajdziesz chwilke to czy moglabys uaktualnic liste? Chodzi mi o rozpakowane dziewczyny ( chyba ze to zrobilas miedzy czasie)

Marchew i jak tam?

Madziulek slodziak ze Stasia :*

Gochson cos malo nas odwiedzasz, jak sie czujesz?

Cyntia nie przejmuj sie mama, wiem ze to boli, ale teraz ciesz sie ciaza i mezem.

reklama
Phoebe, listę będę uaktualniać w tygodniu jak będę na laptopie. Na razie laptop u znajomego męża. Obiecuje, że obie listy będą do końca tygodnia poprawione.

Dziewczyny, które urodziły, a nie są jeszcze na liście mam rozpakowanych proszę napiszcie mi na PW kiedy urodziłyście, imię dziecka, wagą, wzrost, ile punktów i jak sn, czy cc. Będzie szybciej.

Kinia, Ty ostatnio podałaś mi na PW więc nie musisz już wysyłać.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:) no jak tam zyjecie? Tak na szybko poczytalam tylko co u Was, gratuluje i 3mam kciuki za nas wszystkie:)

A u nas dobrze:) 2 noc Lenka przesypia bez problemu, cyca ciagnie ale czesto przy nim przysypia ale dajemy rade:) mam nadzieje, ze dzisiaj nas wypuszcza. Jak bede w domu to poczytam co u Was i wstawie zdjecia. Buziaki!!

a doczytałam Was i liczę ostatnie dni do mojego leniuchowania:) - czyli przygotowywania do przyjścia Zosi:)

Grzanka Gratulacje i czekamy na zdjęcia:)

Marchewka jeszcze będziesz się zastanawiała czemu mi się do tego porodu spieszyło:)

A my weekend spędziliśmy u rodziców i u teściów, więc owocnie. A do tego jeszcze był siostrzeniec 2 miesięczny mojego męża, ale już się nie mogę doczekać Zosi:) - jeszcze jakieś 13 tygodni i będziemy razem, wiem minie szybko:)

Pozdrawiam miłego dnia, a ja dziś zdaję wszystkie papiery więc ten tydzień w pracy już będzie na luzie:)

reklama
Do góry