benfica sprawdze i dam znac czy wypada z wozka ;-) oby nie! widzialam jedno malenstwo w tym samym wozku wiec jakos sie musi trzymac ;-)
dziewczyny widze ze rozmawialyscie o butelkach. bylam wczoraj w sklepie z akcesoriami dla maluszkow sie rozejrzec i bylo tyle butelek AVENT, ze sie zlapalam za glowe i poszlam
wiecie czym one sie roznia? myslalam ze kazda firma ma swoj rodzaj smoczka do butelki i tyle. troche mi dziwnie bylo ze wiekszosc z was juz ma maluszki albo jest w duzo bardziej zaawansowanej ciazy niz ja, ale teraz widze duze plusy korzystania z waszej wiedzy, wiec tymbardziej dziekuje za wszystkie rady!
Phoebe dzieki za przyklad siostry, ktora przezyla bez gondoli ;-) widze ze nie az taki szalony ten moj pomysl ;-) do tego wozka co wybralam mozna wlozyc fotelik, ale narazie nie planuje z tego korzystac, bo tak jak mowisz dziecko nie powinno w nim za dlugo siedziec. ale gdyby co to opcja jest
Cytnia dzieki za rade! kolezanka tu miala taki "typowy polski wozek" z wielkimi kolami i mowila ze zupelnie nie potrzebnie, wiec mysle ze bedzie ok. jedyne co sie martwie to planowalam go wziac do Polski jak pojade na wakacje i tam sie moze gorzej spisac. na plasko sie rozklada, to jest jedyna rzecz, na ktora wiedzialam ze musze zwrocic uwage ;-) a ten akurat to najpierw zobaczylam w sklepie i tak mnie zauroczyl, ze od razu zaczelam szukac w necie opinii ;-) a ta wanienko-komodke bys wstawila do lazienki? u mnie raczej nie ma miejsca w lazience na nic
a co do brzuszka i dodatkowych kg, to juz Ci sie macica zmniejszyla i brzuszek wrocil do siebie?
Asia jak jakies wyjatkowo ladne ubranka w tym worku sa to sie pochwal zdjeciami
goska do dnia niepodleglosci to Ty kochana nie wytrwasz!