reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Jejku mi się wierzyć nie chce że to w sumie jeszcze 3 dni :-o nastawiałam się psychicznie na 6 paźdz a tu zonk trzeba wyciągać z inkubatora;-) trzeba będzie moja gwiazdę podtuczyć

Spac nie moge to napisze choc nie wiem czy sie wysle bo juz raz napisalam i error byl. A wiec od rana skurcze nieregularne wiec jedynie zapisywalam dla sprawdzenia co i jak. Dalam rade obiad ugotowac i chate ogarnac. Najwiwcej mnie wzielo o 15 jak po syna pojechalam,wtedy skurcze juz solidne i co 5 min. Pojechalam do rodzicow powiedziec co i jak i jak tylko mama dojechala do mnie to pojechalismy na porodowke. Bylam o godz 16, a o 18:05 juz urodzilam. Szybko ale sto razy boleśniej jak z H. Normalnie myslalam,ze nie dam rady. Jak przyjechalam to mialam 6 cm rozwarcia, w ciagu godziny juz 10cm ale glowka dlugo schodzila w kanal i skurcze slably (choc mnie napitalalo) wiec dostalam oksy, a wtedy to i szybko i mocno. Jak urodzilam to tak mnie bolalo, jakby mi granat wybuchl. No ale ponoc przy drugim tak jest. Nie peklam,nie zostalam nacięta wiec git. Mlody cyce ssie ze hej ale dostal ode mnie butle bo bidny ciagle by ssal a jak dostal to spi juz od 22. Cudny chlopak :-) Ludziku-gratuluje! No i to tyle na razie, buziaki :-* i do jutra

MamoTomAni nie mam jak odczytac wiadomosci, wychodzic bede w pt to dopiero swoboda na kompie bedzie :-) No mnie juz w domu te skurcze siekały ale skoro nie regularne to co sie bede spinac, nie :-?
Synu juz wymyty, fryz zrobiony :-) Ja czekam na swoich i dopiero wskocze pod prysznic choc wczoraj juz zaliczylam jeden :-) W cycach cos tam chyba mam bo syn jak ciagnie to cos łyka no i jak dam po cycach butle bo szuka cos do memłania to zjada max 10 wiec chyba cos ode mnie je nie?
Spalam dzisiaj 4h. Z wrazenia nie moglam zasnac, a jak zasnelam no to synu sie domagal i teras kawy mi się chce.

Agamemnon GRATULUJE kochana, z takim samym rozwarciem trafilas do szpitala co i ja;) Spac ci sie ne chce, bo pewnie na swoje cudo sie napatrzec nie mozesz:). A jak tam starszy syn? Widzial juz brata czy dopiero dzisiaj zobaczy? Buziole i pozdrawiam was serdecznie.

Ludzik, wiedzialam ze i ty rozpakowana bo sie kilka dni nie odzywalas. GRATULUJE mamusiu i tatusiu:)
Dziewczyny teraz odpoczywajcie ile sie da.

MamaTomAni, Iwo ta masc?
Polskie-Leki.co.uk - Tormentiol maść 20g
Jak ta moja nie pomoze, mamy nia smarowac do 5 dni, to zamowie. Juz korzystalam z tej e apteki i leki dosc szybko dochodza. Dziekuje MamaTomAni:*

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

wow co za nowiny :szok: już dwie mamusie rozpakowane :-)

agamemnon to Ci szybko poszło :-) gratuluję serdecznie :-)

ludzik gratuluję :-) super, że Zosia już z Wami :-)

zajrzę może później do Was babeczki :tak: ostatnio coś ciężko mi się ogarnąć :zawstydzona/y:

Wczoraj przespałam prawie cały dzień, dzisiaj chciałam poczytać was z rana w pracy a tu takie cudowne wieści!!!!!

AGAMEMNON I LUDZIK WIELKIE GRATULACJE!!!!

muszę wam się przyznać ze az się wzruszyłam :)

Agamemnon jestem w szoku ze zaraz po porodzie masz czas na pisanie. Niezła jesteś!
Ludzik podziękuj tatusiowi za przekazanie nam tej wspaniałej wiadomości!

Susełku - Agę jeszcze pewnie adrenialina trzymała ;-) teraz pewnie smacznie śpi. Ty masz termin kwiecień czy maj?

Phoebe - tak to ta maść :tak: faktem jest że tylko raz miałyśmy odparzenie z mega szczypiącą pupką ale maśc pomogła błyskawicznie

Cyntia - chyba tylko ty jeszcze możesz nas zaskoczyć. Aga i Mona znają termin powitania córeczek. Jak się dziś czujesz?

Co do kolejki to pamiętajcie że potem nadchodzimi MY listopadówki :cool2:: ja, Gosia i Mychunia.
W grudniu Ewelinka, w styczniu Gochson, w lutym Asia, w marcu Agawaa, Susełek a majowe to Aschlee i Mississ:-D

reklama
hej dziewczyny :-)

mąż wrócił dopiero o 22.30 :szok: jeszcze mi mówi po powrocie, że jak jechali w tamtą stronę to coś z tira spadło na autostradzie i cały reflektor w służbowym aucie poszedł :wściekła/y: dzięki Bogu, że nie przednia szyba i nikomu nic się nie stało :tak: a dziś pobudka o 4.30, bo trzeba go było do pracy wyprawić... a od 6.30 zaś się na dole zaczęli trzaskać (robią gospodę pod naszymi oknami
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif
), ale byłam tak zmęczona, że do 7.30 udało mi się zdrzemnąć :tak:

dziś zaczynamy z 30 z przodu :-)

ja się zastanawiam czy dziś kaloryferka nie włączyć, bo zimno w domu fest brrr

Mona piękny brzuchol :tak: od razu widać, że mała chce już być z rodzicami :-D nie przejmuj sie jakby na początku mało przybierała, zobaczysz że potem nadgoni :-D

Maluś odzywaj się częściej ;* dziewczyny ze Staraczek 2014 tęsknią za Tobą

agamemnon cieszę się, że miałaś taki szybki poród :-D

ja od początku października biorę się ostro za pranie, prasowanie itp rzeczy od siostry przejrzane i ciuszków raczej nie będę potrzebowała :-) z czego się bardzo cieszę, bo z kasą trochę krucho, a to są jednak wydatki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry