reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

reklama
Noo ja to nastawialam sie na wczesniej ale widze ze lipa bedzie. Ale to fajnie Aga ze wogole mozesz sie przygotowac do tego dnia. Dzis bylam u klientki ktora rodzila w lipcu i mowi ze tego dnia ktorego rodzila bylo 12 cc i 2 sn :-O szooook

hej dziewczyny!
Kurde, zasnęłam koło 4 a o 4:15 syn mnie zawołał, ze mu krew z nosa poszła:baffled: No i zasnęłam po 5 i o 6:45 trzeba było wstać :baffled: O dziwo w dzień stykło mi 30min drzemania.

mamoTomAni nic dzisiaj nie popracowałam. Ot odrobina prasowania, pranie itp to takie standardy :-p Co do spodni to już którys raz biorę od tego sprzedającego
Przedmioty użytkownika pphuika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I na prawde są super. Choć patrzę, że chyba na Tomka nie będzie już rozmiaru bo mój to ma 128. No i taniej mnie wyszły bo brałam z kuponem promocyjnym :tak:
Ech podobnego głupka mój syn ma w przedszkolu. Normalnie masakra jakaś, chłopiec ponoć ma jakieś zaburzenia i starzy jezdzą z nim po specjalistach ale ogólnie mają już to głęboko w d*pie. Łepek nie słucha się nikogo, leje jak popadnie i jak coś nie po jego myśli to drze ryja ze głowa mała.
Mam cichą nadzieje, że H nie bedzie musiał z nim do jednej klasy chodzić :baffled:

Malusiolka, fajnie ze się odezwałaś !

iwo
mam nadzieje, ze nic strasznego Ci sie nie przytrafiło!

Dziewczyny z terminami CC - ech, fajnie znać TEN dzień :tak::-)

cześć kobietki

ja jutro mam wizytę i ustalenie terminu cc :) myślę że zrobi mi po 6 października a chciałabym 2 - z racji urodzin męża :) chociaz kto wie czy dotrwam-mam coraz częściej skurcze i dzisiaj mi brzuszek opadł :) wiec nie zdziwiłąbym się jakby mała pchała się na ten świat już we wrześniu :)

ja po wizycie, mała waży ok. 4kg, dokładnie jej nie mierzyliśmy za tydzień wizyta, może ostatnia pan doktor powiedział:) a może do niej nie dojść, bo mała już nisko i w każdej chwili może wyjść:)

Generalnie po powrocie jakoś mi słabo i w ogóle.... do dupy się czuję idę spać....

Hej :happy: wracam, bo od teraz mam net, właśnie uruchomiłam :-D z góry przepraszam za nieaktualne odpowiedzi :sorry2:

phoebe mi źle Grzesia zmierzyli jak miał zapalenie płuc - wyszło im 60cm - to było w lipcu - a teraz na szczepieniu wyszło, że też ma 60cm :confused: współczuję przebojów z wagą Małej - my też to przechodziliśmy...

mona Ty jutro masz wizytę :-) powodzenia i daj znać kiedy cc :*

wikki oby jednak nie było problemów ze słuchem u Fabianka... u nas ostatnio też z kupami średnio, Grześ robi raz na kilka dni... :confused: a pije 90% mojego mleka :confused: więc nie wiem o co chodzi, bo wcześniej było ok :confused:

mamaTomeczka :confused::confused: u nas też ostatnio ciągłe delegacje... ledwo się przeprowadziliśmy, roboty wykończeniowej jeszcze trochę jest, a małż znów na 3 dni wybył :baffled: może się Wam ułoży :* a ja jeszcze bez @, myślałam, że przy samym laktatorze szybo się pojawi :confused:

ewka ja też bym obstawiała 3-dniówkę :dry: jak Gabryś miał rota i leżał w szpitalu, to też tylko krzesło było dla rodzica... :dry: bo to niby na zakaźnym i teoretycznie nie można było być z dzieckiem... o wyjaśniło się, że to 3-dniówka :sorry2:

cyntia ależ Ty ładnie wyglądasz :-D nie wiem, gdzie masz to 18,5kg - przecież dziecko tyle nie waży :-D

iwo, agamemnon, ludzik Wy też lachony :-D nic tylko w ciąży być :-D

agamemnon nudź się póki możesz :-D marzy mi się posiedzieć i ponudzić :rofl2:

suselku super :* :* :* oby wszystkie wizyty były takie fantastyczne :-D

ludzik u nas rożek się przydał do fotelika, bo moje Maleństwo utonęłoby w nim bez rożka :tak:

asia
witaj i rozgość się :-D

aschlee trzymam kciukasy :*

grzanka jeśli prezent aktualny, to kreator mody :-D są powycinane modelki i różne ubrania i można szaleć :happy: takie coś można kupić np. w w sklepach z grami planszowymi, 3,5 letnia córa mojej koleżanki była zachwycona :-D

maluś zdrówka :*

Kochane ależ się stęskniłam :-D ja już jestem ogarnięta w domu na tyle, że zaczynam zapraszać gości, choć jeszcze trochę jest do zrobienia, ale mieszkanie już wygląda na mieszkanie a nie na pobojowisko :-D mieszka mi się dobrze, choć jeszcze nie do końca się przyzwyczaiłam do niektórych rzeczy... :sorry2: w tak zwanym międzyczasie Grześ był na szczepieniu - pierwszym, bo mamy obsuwę ze względu na zapalenie płuc, zniósł je bardzo dobrze :-D jest mega pogodny i do wszystkich i wszystkiego się zaciesza :-D nadal jedziemy na laktatorze, to już miesiąc, mm pije max 15%, więc nie jest źle, choć jestem już zmęczona tym ściąganiem :nerd: wszędzie z laktatorem chodzę :szok: Gabryś zaczął przedszkole i mimo, że chodził do żłobka to na początku było średnio, bo beczał, ale teraz mówi, że woli przedszkole od żłobka, już się wdrożył i mamy tylk osyndrom poniedziałku :sorry2: a jutro pierwsze zebranie i pewnie pożegnam ze 300PLN :baffled: no iznów mi ślubny wybył :-(

Buziolki :*

reklama
Hej.
Mialam miec spokoj i wiecej czasu jak dzieci wroca do szkoly a maz do pracy i co? Marzenie...
Dziewczyny ale wam zapierdzielaja suwaczki! Zaraz sie zacznie rozpakowywanie po kolei.

Malusiolka kuruj sie z dziewczynkami i czesciej sie odzywaj. Ksiezniczka pokazuje juz kto w domu rzadzi. Najchetniej siedzialaby na rekach, a jak nie to sie drze.

Benfica ile teraz Grzes wazy? Moja doszla juz(albo dopiero) do wagi z porodu i mamy w koncu spokoj z ciaglymi wizytami poloznej.

Ewka dobrze ze juz Ci lepiej. Teraz musisz bardziej na siebie uwarzac.

Iwo mam nadzieje ze wszystko jest ok.

Ludzik ja do konca nie wierzylam ze bede miala dziewczynke bo tez sie nasluchalam o bledach na USG. Nawet z rozowymi ciuszkami az tak nie szalalam. Nawet po 4d usg nie bylam przekonana i jak ktos sie pytal to mowilam... prawdopodobnie dziewczynka. Dopiero uwierzylam jak ja zobaczylam. Ladny klocuszek z twojej malej.

MamaTomeczka i Anulki rozmawialas z dyrektorka kiedys na temat tego lobuza? Czasem lepiej pojsc wyzej, ja jak moj syn mial problem rok temu w szkole, jeszcze na stsraczkach o tym pisalam jak go na terenie szkoly pobili, to od razu do dyrki napisalam i postraszylam ze jak czegos nie zrobi to pojde do kuratorium. Pomoglo bo od tamtej pory mamy spokoj. Gdyby nadal byly problemy to poszlabym na policje.

Lece spac poki mala zasnela bo nie wiadomo jaka nocka bedzie. Mam nadzieje ze jutro znowu zajrze i ze bedzie to juz regularne. Musze suwak zmienic bo nie aktualny i moze mi sie na dniach uda opisac porod.

Do góry