Hej
wracam, bo od teraz mam net, właśnie uruchomiłam
z góry przepraszam za nieaktualne odpowiedzi
phoebe mi źle Grzesia zmierzyli jak miał zapalenie płuc - wyszło im 60cm - to było w lipcu - a teraz na szczepieniu wyszło, że też ma 60cm
współczuję przebojów z wagą Małej - my też to przechodziliśmy...
mona Ty jutro masz wizytę :-) powodzenia i daj znać kiedy cc :*
wikki oby jednak nie było problemów ze słuchem u Fabianka... u nas ostatnio też z kupami średnio, Grześ robi raz na kilka dni...
a pije 90% mojego mleka
więc nie wiem o co chodzi, bo wcześniej było ok
mamaTomeczka u nas też ostatnio ciągłe delegacje... ledwo się przeprowadziliśmy, roboty wykończeniowej jeszcze trochę jest, a małż znów na 3 dni wybył
może się Wam ułoży :* a ja jeszcze bez @, myślałam, że przy samym laktatorze szybo się pojawi
ewka ja też bym obstawiała 3-dniówkę
jak Gabryś miał rota i leżał w szpitalu, to też tylko krzesło było dla rodzica...
bo to niby na zakaźnym i teoretycznie nie można było być z dzieckiem... o wyjaśniło się, że to 3-dniówka
cyntia ależ Ty ładnie wyglądasz
nie wiem, gdzie masz to 18,5kg - przecież dziecko tyle nie waży
iwo,
agamemnon,
ludzik Wy też lachony
nic tylko w ciąży być
agamemnon nudź się póki możesz
marzy mi się posiedzieć i ponudzić
suselku super :* :* :* oby wszystkie wizyty były takie fantastyczne
ludzik u nas rożek się przydał do fotelika, bo moje Maleństwo utonęłoby w nim bez rożka
asia witaj i rozgość się
aschlee trzymam kciukasy :*
grzanka jeśli prezent aktualny, to kreator mody
są powycinane modelki i różne ubrania i można szaleć
takie coś można kupić np. w w sklepach z grami planszowymi, 3,5 letnia córa mojej koleżanki była zachwycona
maluś zdrówka :*
Kochane ależ się stęskniłam
ja już jestem ogarnięta w domu na tyle, że zaczynam zapraszać gości, choć jeszcze trochę jest do zrobienia, ale mieszkanie już wygląda na mieszkanie a nie na pobojowisko
mieszka mi się dobrze, choć jeszcze nie do końca się przyzwyczaiłam do niektórych rzeczy...
w tak zwanym międzyczasie Grześ był na szczepieniu - pierwszym, bo mamy obsuwę ze względu na zapalenie płuc, zniósł je bardzo dobrze
jest mega pogodny i do wszystkich i wszystkiego się zaciesza
nadal jedziemy na laktatorze, to już miesiąc, mm pije max 15%, więc nie jest źle, choć jestem już zmęczona tym ściąganiem
wszędzie z laktatorem chodzę
Gabryś zaczął przedszkole i mimo, że chodził do żłobka to na początku było średnio, bo beczał, ale teraz mówi, że woli przedszkole od żłobka, już się wdrożył i mamy tylk osyndrom poniedziałku
a jutro pierwsze zebranie i pewnie pożegnam ze 300PLN
no iznów mi ślubny wybył :-(
Buziolki :*