reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Ze Staraczek 2013

Ludziku - ja nie mam bo miałam amniopunkcję więc wiem na 100%. Oj tak tak chcę szybki poród!!!!!
Jak twoje wynki krwi? U mnie wsio OK - żelazo idealne więc nie wiem czy będę je jeszcze brała a mam 2,5 opakowania :baffled:

Dziewczynki przed chwilą ściskałam kibelek, takiej zgagi dostałam że zwracałam sam kwas. Właśnie wróciłam z apteki wyposażona w Rennie i przy okazji się zważyłam - kolejny kg w dół czyli bilans +8,5kg. Wyniki mam super więc się nie stresuje.
W tej ciąży jak wymiotuje to głownie przez zgagę. Z młoda wogóle nie wymiotowałam.

reklama
Iwo moja krew jak w pierwszym trymestrze czyli na granicy normy, ale to znaczy, że wróciłyśmy do normy, ale ja łykać będę do końca, bo w sumie nie wiadomo co po porodzie będzie:)

Niestety mycie okien muszę przełożyć na jutro, po moim spacerze zaczął mnie boleć kręgosłup w okolicach kości krzyżowej, więc teraz muszę się położyć i odpocząć:)

Grzanko nie wiem :-D ja też zawsze mam problem co kupić dziecku. Zależy jakimi funduszami dysponujesz i co ta Twoja 3-latka już ma i co by chciała? Lalek na pewno ma ful więc może coś grającego? Jakieś małe dziecięce organki? Ja mojej 3-letniej chrześnicy na gwiazdkę kupiłam takiego kotka 30-40cm i jak mu się na łapkę nadusi to miauczy i powiem Ci że mała do dziś go pod pachą nosi więc prezent udany a kosztował coś w granicy 50-70zł już nie pamiętam dokładnie.

mamaTomeczka no nie wiem mój chłop to sobie akie rzeczy nakłuwa igłą i wyciska ropę później odkaża i tyle, ale czy na stopie takie coś miał i nakłuwał to Ci nie powiem bo nie wiem :confused: a co do tego plecaka syncia to chyba bym się wściekła :wściekła/y: i porozmawiała z tą nauczycielką, toć za przeproszeniem ona jest tam jak du** od sra*** żeby dzieciaków pilnować i żeby jeden drugiemu krzywdy nie zrobił, a jakby mu tym cyrklem w plecy dźgnął, albo w oko nie daj boże? Ja na Twoim miejscu zrobiłabym dym tej nauczycielce...

iwo no biegać nie będę na razie :-D a co do tego 2 porodu to nie powiedziane, że szybciej :no: ja rodziłam tyle samo czasu Karinkę co Kubę :tak: no ale życzę Ci żebyś szybciutko urodziła :tak:

ludzik moja znajoma miała urodzić syna na 100%. Pokój pomalowany na niebiesko, wszystkie ciuchy niebieskie na chłopczyka, wózek też kupili niebieski, a urodziła się Zuzia :-D bo miała pępowinę między nóżkami i lekarze stwierdzili, że to siusiak :-D jej mąż o mało nie zemdlał jak się dowiedział, że urodziła mu się córeczka :-D

zapomniałam się pochwalić: mój J złapał dodatkową pracę od 1.09 został nauczycielem w szkole ponadgimnazjalnej :szok:

Ostatnia edycja:
Witam. Przepraszam, że Was znowu opuściłam, ale ostatnio nie mam na nic sił. Od dłuższego czasu dziewczynki znowu mi chorują. Mnie też coś trzyma. Nawet nie mam jak iść do Audiologa z Oliwką, bo wyniki będą fałszywe.

Dobrze widzę? Aschlee, udało się? :D Kochana ogromne gratulacje :*

Agniecha, jeszcze chwila i maluszka będziesz mieć przy sobie.

Dziewczyny, ale czas leci. Wasze suwaczki są piękne. Aż łezka w oku mi się zakręciła, bo wspomnienia wróciły jak z dziewczynkami byłam w ciąży.

Asia, witaj w ciężarówkach.

Mamuski, Wasze szkraby też już duże, a niedawno jeszcze byłyście przed porodem.

Kasiulek, jak Zuzia?

Phoebe, jak tak czuje się księżniczka w domu?

Dziękuje Wam za pamiętać :* Cały czas o Was myślę.

MamaTomeczka/Anulki, przykro że Tomus przez tego małego g*wniarza znów musi to przechodzić. Powinni przenieść go do innej klasy/szkoły. A czekoladę niech se wsadzi głęboko. Śmiać mi się chce z tej nauczycielki, że czekolada wszystko może załatwić. Też coś musi z głową mieć.

Ostatnia edycja:
hallo :)
byłam rano w szpitalu, zostałam zapisana na cc na 3 października :)
Ale widziałam takie maluszki od razu po porodzie bo robili akurat dwa cc, jakie cuda, szczerze powiem że ta atmosfera szpitalna troche mnie postawiła na nogi, jakos teraz zaczęłam sie bać :szok:

Grzanka, a może taka ta lica do rysowania z jednej strony kredą a z drugiej flamastrami? Jak nie ma to jest to dobry prezent jak na ten wiek :)

reklama
Hej dziewczyny.
Ja niby wolne mam dzis a zapierdziel jak nie wiem. Wlasnie wpalaszowalam obiad z mlodym i zalegamy na kanapie :-)

Malus ale ja dawno cie nie czytalam ;-) pozdrowionka dla dziewczynek.

Agniecha a termin z OM na kiedy masz?

Dziewczyny kiedy zaczelyscie gromadzic wszystko dla dziecka?

Do góry