reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża w liceum

Piersią , piersią :) . I Mały przybrał od tego karmienia przez 3 tygodnie prawie 800 g ;). Najgorsze jest to ciągłe uważanie na to co się wcina ;), ja mam taką ochotę czy to na czekoladę czy na fasolkę po bretońsku a tu nic, mogę tylko pomarzyć ;D. Ale od 4 miesiąca zacznę już Go chyba dokarmiać ;).

reklama
Aida to,że teraz Oskar jest Rudy to jeszcze o niczym nie świadczy :-p Jestem przekonana,że jeszcze mu się kolorek zmieni,tak to zazwyczaj bywa ;-) Więc nie bój żaby:-)

Dziewczyny,a jakie miałyście znieczulenie przy cc?Całkowite(narkoza) czy tylko częściowe?

I właśnie zauważyłam,że między Waszymi przystojniakami równiutki miesiąc różnicy:-)

No też zauwazyłam :D hehe miesiąc nibya tak szybko zleciał ze szok:).
Ja mialam znieczulenie czesciowe , najgorsze bylo to jak mi podstawili Adasia pod lozko w tym takim wozku:D a ja nawet nie mialam jak po Niego wstac ..
Ale zaraz mi Go dali do lozka do karmienia;).
Ja zaraz uciekam bo Maly juz troche spi to dobrze by bylo eykorzystac ten czas zeby sie w koncu umyc ubrac i posprzatac :D.

no walsei mialam juz to pisac ze miedzuyy nimi rownby miesiac..;p hehe a mairola znam to ze nawet siku nie mozesz isc zrobic.....;p a anwet nie poamietasz czy to dzisiaj robilas czy nie;p

no ja tez ialam czesciowe migo od razu polozyli na ramieniu potem zabrali na noc i potem juz przyniesli i caly czas ze man w lozku spal;p

no buzi ja tez dostalam;pheh no jarodzilam w sumie 27 godzin;p i powiem ze jak juz paralam to myslalsm ze sie zesram... no napewno zwlaszcza ze to tyaki uczucie jakby sie srac chcialo..;pno ale to metafora taka

Kurde ja to nie wiem kiedy zobaczę moją małą...Zaraz po cesarce zabiorą ją na chirurgię i będą jej tą wątrobę na miejsce upychać i brzuszek zaszywać.I pewnie jeszcze w inkubatorze będzie musiała być.Strasznie długo będzie musiała być w szpitalu...:-:)-:)-:)-(

Witam jestem i ja :-p

Widze ze wróciły moje babyboomki ;p wiec cos sie tu ruszyło :-)
Musiałam troszke nadrobić :-p

Aida i Mariola strasznie sie ciesze ze macie juz malutkich przy sobie :-)
Zazdroszcze :happy:
Mariola współczuje kolek :-( Dla Adasia to musi być okropne :-( Miejmy nadzieje ze mu szybko przejdą.

A i mam do Was pytanko. Po CC odrazu miałyście pokarm? czy musiałyście czekać aż przyjdzie?

Asieńka bądz dobrej mysli co do swojej malutkiej. Wszystko sie ułoży zobaczysz. A macie juz imie dla niej??

I jeszcze ogólne pytanko. Od którego tygodnia tak mniej więcej zaczeła pokazywać sie u Was siara? I w jakich ilościach? I czy bolały Was w tym czasie pierci ( a głównie sutki) ??

reklama
Asieńka bądz dobrej mysli co do swojej malutkiej. Wszystko sie ułoży zobaczysz. A macie juz imie dla niej??
??

Ciały czas nie możemy się zecydować na jakies imię.Pewnie dopiero przed samy porodem cos wymyślimy.

I jeszcze ogólne pytanko. Od którego tygodnia tak mniej więcej zaczeła pokazywać sie u Was siara? I w jakich ilościach? I czy bolały Was w tym czasie pierci ( a głównie sutki) ??

Ta siara to raczej bardzo indywidualna sprawa.Słyszałam,że niektóre laski to prawie od początku ciąży miały i to obficie a niektóre w ogóle lub pod sam koniec ciąży.
Ja mam jakoś od ok miesiąca i to nie zbyt dużo.Ale nic a nic mnie nie bolało...

Do góry