Piersią , piersią . I Mały przybrał od tego karmienia przez 3 tygodnie prawie 800 g . Najgorsze jest to ciągłe uważanie na to co się wcina , ja mam taką ochotę czy to na czekoladę czy na fasolkę po bretońsku a tu nic, mogę tylko pomarzyć ;D. Ale od 4 miesiąca zacznę już Go chyba dokarmiać .
reklama
Aida to,że teraz Oskar jest Rudy to jeszcze o niczym nie świadczy Jestem przekonana,że jeszcze mu się kolorek zmieni,tak to zazwyczaj bywa ;-) Więc nie bój żaby:-)
Dziewczyny,a jakie miałyście znieczulenie przy cc?Całkowite(narkoza) czy tylko częściowe?
I właśnie zauważyłam,że między Waszymi przystojniakami równiutki miesiąc różnicy:-)
Dziewczyny,a jakie miałyście znieczulenie przy cc?Całkowite(narkoza) czy tylko częściowe?
I właśnie zauważyłam,że między Waszymi przystojniakami równiutki miesiąc różnicy:-)
No też zauwazyłam hehe miesiąc nibya tak szybko zleciał ze szok.
Ja mialam znieczulenie czesciowe , najgorsze bylo to jak mi podstawili Adasia pod lozko w tym takim wozku a ja nawet nie mialam jak po Niego wstac ..
Ale zaraz mi Go dali do lozka do karmienia.
Ja zaraz uciekam bo Maly juz troche spi to dobrze by bylo eykorzystac ten czas zeby sie w koncu umyc ubrac i posprzatac .
Ja mialam znieczulenie czesciowe , najgorsze bylo to jak mi podstawili Adasia pod lozko w tym takim wozku a ja nawet nie mialam jak po Niego wstac ..
Ale zaraz mi Go dali do lozka do karmienia.
Ja zaraz uciekam bo Maly juz troche spi to dobrze by bylo eykorzystac ten czas zeby sie w koncu umyc ubrac i posprzatac .
Kurde ja to nie wiem kiedy zobaczę moją małą...Zaraz po cesarce zabiorą ją na chirurgię i będą jej tą wątrobę na miejsce upychać i brzuszek zaszywać.I pewnie jeszcze w inkubatorze będzie musiała być.Strasznie długo będzie musiała być w szpitalu...:----(
ewelinka2106
Fanka BB :)
Witam jestem i ja
Widze ze wróciły moje babyboomki ;p wiec cos sie tu ruszyło :-)
Musiałam troszke nadrobić
Aida i Mariola strasznie sie ciesze ze macie juz malutkich przy sobie :-)
Zazdroszcze
Mariola współczuje kolek :-( Dla Adasia to musi być okropne :-( Miejmy nadzieje ze mu szybko przejdą.
A i mam do Was pytanko. Po CC odrazu miałyście pokarm? czy musiałyście czekać aż przyjdzie?
Asieńka bądz dobrej mysli co do swojej malutkiej. Wszystko sie ułoży zobaczysz. A macie juz imie dla niej??
I jeszcze ogólne pytanko. Od którego tygodnia tak mniej więcej zaczeła pokazywać sie u Was siara? I w jakich ilościach? I czy bolały Was w tym czasie pierci ( a głównie sutki) ??
Widze ze wróciły moje babyboomki ;p wiec cos sie tu ruszyło :-)
Musiałam troszke nadrobić
Aida i Mariola strasznie sie ciesze ze macie juz malutkich przy sobie :-)
Zazdroszcze
Mariola współczuje kolek :-( Dla Adasia to musi być okropne :-( Miejmy nadzieje ze mu szybko przejdą.
A i mam do Was pytanko. Po CC odrazu miałyście pokarm? czy musiałyście czekać aż przyjdzie?
Asieńka bądz dobrej mysli co do swojej malutkiej. Wszystko sie ułoży zobaczysz. A macie juz imie dla niej??
I jeszcze ogólne pytanko. Od którego tygodnia tak mniej więcej zaczeła pokazywać sie u Was siara? I w jakich ilościach? I czy bolały Was w tym czasie pierci ( a głównie sutki) ??
reklama
??
Ciały czas nie możemy się zecydować na jakies imię.Pewnie dopiero przed samy porodem cos wymyślimy.
Ta siara to raczej bardzo indywidualna sprawa.Słyszałam,że niektóre laski to prawie od początku ciąży miały i to obficie a niektóre w ogóle lub pod sam koniec ciąży.
Ja mam jakoś od ok miesiąca i to nie zbyt dużo.Ale nic a nic mnie nie bolało...