reklama
kurde szkoda mi czasami tegosiedzenia na forum...;p no ale ....
mojemu Oskarowi sie juz buzka wyleczyla z tego trodziku...;p bardzo sie ciesze bo zaczal jakos normlanie wygladac...;pw piatek idziemy na szcepienie kurde boje sie bo ja sama sie boje szczepionek a on...? bedzie napewno tak mocno plakal...
mojemu Oskarowi sie juz buzka wyleczyla z tego trodziku...;p bardzo sie ciesze bo zaczal jakos normlanie wygladac...;pw piatek idziemy na szcepienie kurde boje sie bo ja sama sie boje szczepionek a on...? bedzie napewno tak mocno plakal...
Miałabym strasznie ciężki porod, bo wody odeszły mi z rana i do 21 miałam rozwarcie na 1 palec przy skurczach już tych porodwych . Myślałam że nie wytrzymam , i cc zrobili mi po 23 z powodu braku postępu porodu i wąskiej budowy .
U mnie gdyby nie kolki Małego to miałabym mnostwo czasu , no ale idealnie to chyba być nie może .
U mnie gdyby nie kolki Małego to miałabym mnostwo czasu , no ale idealnie to chyba być nie może .
my na razie inwestujemy w herabtki koperkowe- nie działają i w esputicon -też nie działa. Teraz po wypłacie kupimy espumisan , zobaczymy czy zadziała. A mój Synek to istny czarnuszek . I dobrze ze jest podobny do Tatusia to chociaż ma dzięki temu urodę ;D.
Aida a Twój spokojny ? Daje spać w nocy ?
Aida a Twój spokojny ? Daje spać w nocy ?
heh teraz jest fajnei budzi sie 2 razy w nocy na jedzenie ale jak go nakarmie klade go do lozeczka i sam zasypia wczesniej bylo gorzej....ja wlanie urzywalam lakcid i nie dziala a ten espumisan mam od jakis 2-3 dni i nie mielismy juz koli a zawsze byly wieczorami a tu nic dziecko grzecnie spi;pa co z twojego malego nerwus? heh widze ze u ciebie podobna sytuacja z porodem,...;p
No Nerwus ale w koncu ma po kims ten charakterek . Na początku to tylko spał i jadł no a teraz przez te kolki niestety mamy trochę głośno. Mu na pocz ątku pomagał esputicon, przez jakies 3 dni max, pozniej to juz nic, trzeba nosic, bujac, masowac brzuszek i przede wszystkim z Nim rozmawiac.
Ja po moim porodzie stwierdziłam ze juz wiecej dzieci nie chce , nic mnie nigdy nie bolalo tak jak tev straszne skurcze brr
Ja po moim porodzie stwierdziłam ze juz wiecej dzieci nie chce , nic mnie nigdy nie bolalo tak jak tev straszne skurcze brr
reklama