reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Siemanko:-)

Jak znam życie nikogo już tutaj nie ma...
Cały dzień nie miałam internetu.Zresztą i tak znaczną większość dnia nie bylo mnie w domu więc pół biedy jak to się mówią.Niedawno dopiero wróciłam do domciu,zjadłam kolacje i na chwilke jeszcze tu zajrzałam ale paaaadam na twarz :confused2:
Du zo dzisiaj napisałyście:-p Nadrobiłam Was i idę spać :-p

Dobranoc lasencje:-)

reklama
no ja noe stety przenosilam ale nie cciala wyjsc urodzila sie dwa ygodnie po terminie i cale swieta w szpitalu:-(

czesc dziewczynki ! odzywam sie dopiero teraz bo jest tak piekna pogoda ze nie umie siedziec w domku razem z oliwka spacerujemy ;) no ale teraz niunia spi a ja ide obiadek dokonczyc :) a co u Was ? :)

Uff ja już jestem :-p
Niedawno wrróciłam od lekarza :tak:.
Wszystko dobrze , tyle ze na to żeby pieprzony stary dziad mnie przyjał musielismy czekac chyba z 3 h :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Masakra , normalnie już zadna moja ciąża nie będzie prowadzona u tego lekarza .
Ale zalecił mi tez żeby "Mąż mnie masował ":-):-):-)
Czyli M ma przesrane :-D:-D:-D:-D

hehe nie ma to jak masaz robiony przez faceta oni naprawde umieja to robic....;p
a dzisiaj swojego wyslalam zeby kupil mi stanik do karmienia bo mi sie wychodzic nie chcialo..;p a poczatku sie stawail ze on nigdzie nie idzie bo sie wstydzi ale go przekonalam i poszedl mi kupic...;p bo tamten jakis zaciasny jest...;/ no ale ma go komu oddac jka cos...;p
a co do bycia na forum to albo zeczywiscei zle trafiam albo was nie ma...;p

A ja pieprze, zrobi sobie staniki do karmienia z normalnych staników :-D
gdzies widzialam stronkę jak to zrobić :)
Mój M kupił mi dziś śliczne szpilki an rocznicę ale za małe :-(. Normalnie jak pech to pech :-p

reklama
hehe no ale teraz chyba jestesmy :) fajnie MARIOLA- ze wszystko ok troche się naczekałas u tego lekarza :/ ale masaz to mmmm zajebista sprawa hehe moj M zrobi ale jak ładnie o to go poprosze sknera jedna kochana hehe... AIDA29- a Ty jak się czujesz? nie masz zadnych skurczów braxtona czy jakos tam :D:D/?

Do góry