reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Hehe oj mógłby juz mi powiedzieć ze rodze :-D:-D
I mój M to też wredny i uparty ale od czasu do czasu wymasuje mi stópki to po pleckach drapnie :-):-):-).
Normalnie bosski jest :-).
Tyle że marudny i ciągle mi gada jak to go wykorzystuje:-):-).
Gdyby nie ciąża to kurde bele też by mnie wykorzystał :-D:-D:-D

reklama
hehe skąd ja to znam :) a po drugie Ty to porodu masz jeszcze sporo czasu niech maleńswto sobie tam siedzi jak najdłuzej a Ty się wysypiaj i odpoczywaj poki mozesz uwierz mi hehe !!

Najgorsze że ja to z tym spaniem to mam tak że w nocy wcale nie spię, co chwila pobudka .
Jak jest M to przesypiam trochę więcej no ale i tak malo bo On chrapie i ja wtedy spać przez chrapanie nie mogę :-):-):-).

o kulciem to tez nie dobrze hehe :D mąz moze budzic dzidzisia w nocy tym chrapaniem chociaz mozliwe ze nie bo odkąd pamiętam mój tato chrapał i jakos mi to nie przeszkadzało :D jakos mało nas tu dzisiaj :(

Jak będzie chrapał przy dziecku to dostanie w łeb i się nauczy :-D:-D:-D.
Zresztą.. ostatnio mama wpadła na pomysł że jak urodze to się wyprowadze z domu :eek:

heh a moj to nigdy nie ma zadnych oporow do masowania mnie..:p nawet sam sie pyta czy mi stopki wymasowac i wogole..:D no ale moj za to nie pracuje ani sie nie uczy nei wiem co to z nim bdzie...;/
a co do mojego samopoczucia to nic sie nie chce dziac normlanie nic kurde juz poczekam bo to max 2 tygodnie al moglobyj uz powoli sie zbierac do wyjscia;p
no a dzidzia nich lepiej sie urodzi po czasie niz by sie miala urodzic za wczesnie i co by jej mialo byc......mariola wytrzymasz jeszcze zobaczysz jak zleci przyjdzie do 39 a ty nie bedziesz chcial jeszcze urodzic mowie ci... ja bardzo chcem ale zeby tak wyszlo latwo jak weszlo...;p

wogole dzisiaj ogladalam program o ludziach wilkoludach to znacy byli to normlani ludzie tylko ze DUZO wyzsi niz normlani to jest jakas choroba gigant czy cos takeigo jeden koles mial 2 m 50 cm....masakra i tam mowili ze takie dzieci rodza sie z waga powyzej 5 kg......oj mam nadzieje ze moje nie okarze sie tak wilkie...;p

reklama
hehe tak by było najłatwiej zeby tak łatwo wylazło jak wlazło :) to fajnego masz męzulka jak tak bez problemu chce Cię masowac :) hehe mój to ciągle znajdzie jakąs wymówke.... a to zmęczony po pracy itp itd :D ojj a to czemu Twój męzulek nie pracuje ? nie umie pracki znalesc ? :/ teraz tak cięzko jest :/

Do góry