reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Hehe oby:-p:-p:-p
Lecę spać bo dosłownie zdycham , może się zamieniam w jakiegoś potwora co to w nocy nie może spać tylko w dzień :-D:-D. jej i patrzę że już 12 a ja nic nie zrobiłam no a na dodatek niedługo przyjaciel ma wpaść w odwiedzinki do ciężarówy :-D:-D.

Dzięęęęęki, tego właśnie potrzebowałam. Bo w książkach czy poradnikach to połóg jest albo ominęty albo potraktowany zdawkowo. A to naprawdę dość istotne. Najbardziej mnie przeraża to "że będzie się ze mnie tyle lało"... Masakra:((

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe no a miesiączki miałam straszne :eek::eek:. A ostatnia była całkiem nie do zniesienia. Krwotok, cała biała, ledwo żywa, nie mogłam się ruszać doslownie taka sztywna byłam.

a ja wlasnie wiem ze tam.. bedize bolec i bedzie krew leciec i to bardzo mama moja mnie uswaidomila po porodzie naturalnym to poboli troch etam krew bedzie leciec a po cesarce to potem blizna moze napieprzac niezle schylac si eni mozna nosci ciezkoeigo tez mi mowila;p no ale mysle ze kazdy ordanizm przechodzi to po swojemu;p
a ja okresy to mialam spoko nic tylko troche macice czulam i spac mi si ew pierwszy dzien chcialo a tak to nic a nic wogole zero bulu ani jakis krwotokow bo tez nei za za mocno i nie za dlugo lecialo;p

Co nie zmienia faktu ze porod i polog to chyba dla wieksozsci organizmow katastrofa :-D:-D. Ale dobrze ze zobaczymy swoje Dzieciaczki to zawsze bedzie latwiej to przebolec :). Nie moge sie doczekac Wierćka;). Sprawa z M wyjasniona , od czwartku razem -wiec pewnie cezesto mnie tu nie bedzie :-):-). Chyba ze tesciowa mnie bedzie denereowac to bede szukala ukojenia na forum :-):-)

haha te tesciowe to anrpawde wreden beby sa;p kurde albo maly mi tam glowka po dole wali albo amm takie skurcze nie wiem

reklama
Do góry