reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Mam!!:-):-)
Zdjęcie autorstwa mojego M :tak::tak::tak::tak::tak:

dscn1993t.jpg

reklama
Mariola, słodki brzusio:tak:

Ja kończe 4 miesiąc a nadal nie wiele widać.Trochę już urusł ale tak naprawdę to jeszcze się nie rzuca w oczy...

Dzięki:-)
Poczekaj na swój...:tak::tak::tak:
Jak Ci trochę urośnie to będzie najwspanialszy na świecie;-)
Tak jak i mój dla mnie;) fakt że "wyzywam" :-D Go od Grubasków ale jest najwspanialszy :tak::tak:.
W sumie nie mogę doczekać się porodu ale będzie mi brakowało właśnie brzuszka i tych kochanych kopniaków

Asieńka wrzucaj foto i nie pieprz :p

Ostatnia edycja:
w sumie czemu nie :)

tylko ze nie mam fotek na kompie tylko w aparacie, a przez to przemeblowanie trudno mi cokolwiek znalesc i nie chce mi sie szukac kabla od aparatu
:crazy: wiec nie mam jak dac:eek:

to szukaj raz dwa :-p kiedyś się w końcu znajdzie :tak::tak:
matko ja jedynm okiem oglądam film na polski(dzieci Sendlerowej) a drugim zerkam na forum :-).
I znowu babka się ze mną nie dogada na zajęciach bo nie będe wiedziała o co chodzi w temacie :-), czy o Żydów czy o ciąże :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry