reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

nie no jak po porodzie wyjde rano ze szpitala to pewnie bede wszystko jesze prezstawiac:p
a tak sobie mysle jak to bedzie jak juz urodze jakie dzidzi bedzie jak wsyscy beda do tgo podchodzic iwogole czasami sobie wyobrazam jak przewijam dziecko czy kapie pscychol ze mnie;p
i czy napewno to bedzie chlopak jak mowila mi to moja pani gin
ale wogole pakowanie do szptiala czy robie innych rzeczy jezeli chodzi o dzicko przygotowanie wszystkiego i wogole sprawia mi wielka przyjemnosc moja mam tylko mowie jeszce nei czas jeszce ie rob tego b o za wczesnie ;p
hehe i 100000 razy przegladam storne szpitala w ktorym bede rodzila czy nic sie nie zmienilo
I powiem ci ze teraz tak sie zastanwiam czy dobry pomysl z tym przyspieszeniem porodu moze walsnie potrzebuje jeszcze tam posiedziec nabarac tych wszsytskich witamin i wogoe rpzygotowac si edo zycia moze lepeij nic z tym nei bede robic to ejgo ostatnie beztroskie i najbezpieczniejsze chwile niech spobie jeszce chlopak pokozysta;p

Ostatnia edycja:
reklama
no a ja w spzitalu mam podjąć ostateczną decyzje jak ma być poustawiane w pokoju i mama zapewniła mnie że tak będzie. Nie wierzę w to bo wiem że ona to i tak zawsez po swoijemu robi :-):-):-).
A po porodzie to Ty babo pewnie będziesz nieźle wymęczona :p

heh no tak... i pewnei jedyne o czym bede wtedy myslec to wziasc prysznic we wlasnym kibelku i polozyc sie do walsnego wygodnego lozeczka:p

A czy ty wiesz o tym ze jeszce sie z naszych synow moze coreczka zrobic:p

Matko kochana tak czytałam wiadomości z porodówek w innym temacie i aż się popłakałam ile to mam ma ju z swoje maluchy przy sobie , ja też chcę Adasia ...:)

heh no ja tez gdzies ostatnio czytlalam babki opisywaly swoje porody i lzy w oczach mialam bo jak to czytlaam to sobe wyobrazalam ze to ja tak i chyba bede ryczec jak sie urodzi;p
no nawet tu gdzies to czytlalam:p
a dzisiaj moja pani od matmy sie pyta jak tam si eczuje a ja ze ja juz bym chciala chociaz sie wyspac a ona od mnie to ty poczekaj az urodzisz wtedy to si ejuz napewno ni ewyspisz a ona sama niedawno rodizla:p
a czekaj ty na paseczku masz 32 a tak to 35?

Ostatnia edycja:
Hehe :-)
No wiem wiem , ale na żadnym usg nie podlegało wątpliwościom że to Adaś, ostatnio dostaliśmy nawet zdjęcie że to napewno chłopczyk:).
Kto by nie był i tak będzie oczkiem w głowie mamusi i tatusia :).
Ale mam wszystko przygotowane dla chłopczyka i mam nadzieję że to będzie naprawdę Adaś. Niby mam świadomość że nawet te 4 czy 5 usg nie daje pewności że to napewno chłopczyk ale jakoś nie biorę jej sobie do bani :-):-):-)

heh nno z tym to trzeba uwazac
taka babka tez miala miec chlopczyka wiesz pokoj wszytko pod chlopaka a przy porodzie mowia jej ze to dziewczynka a ona w szok i ze to nei jej dizecko i wogole.. masrka
wiec ja tam przyjmuje ze to ono tak narazie i nie robie wzsytkiego pod kakretna plec lozeczko bede miec ecru wiec i chlopak i dziewczyna sie w nim wyspi:p a mam kilka niebieskich rzeczy np kocyk czy pokrowiec na przewijak czy np reczniczek ale to tylko dlatego ze jak bylam w sklepie to innych kolorow nie bylo:p
aj ale jak chcesz sowjegoAdaśka to ebidzesz go miec nei bede ci tu zadnych bzdur gadc:p

Hehe wiesz ze nie gadasz bzdur :p
A ja chcę masę rzeczy :D
Zdrowego Adaśka, domek w Holandii z M , zapewnienie spokoju i dobrego bytu dla całej rodzinki , wiecznego zycia mojego pieska , superowej pracy , lenistwa mojego M i masy innych rzeczy...
Tez mi to mozesz zapewnić?:-D:-D:-D:-D

reklama
Podoba nam się ten kraj :-p:-p:-p
No i planujemy w ogóle po skończeniu szkół z najbliższymi znajomymi sie tam wyprowadzić :).

Do góry