reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

ludzei w koncu po lekcjach na dzisiaj juz mam luz...:p ale jutro wilki sprawdzian z historii i nic na niego nie umiem i pewnie sie nie naucze bo nei moge myslec o niczym innym jak nie o tym ze chcem juz urodzic;p
no ale powiem wam ze odbrze mi to forum robi:p tu przynajmnej nikt nie narzeka ze ciagle gadam o tym ze chcem urodzicc;p tak mozna sie popodniecac z tego czy tamtego;p
a wogole mam ochote przegladnac rzeczy dla malego ;p cyba zaraz zaczne to robic po razuff nie wiem ktry;p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kobitki :-p
Przepraszam ze tak dawno mnie nie bylo ale mialam ale przemeblowanie w domku i musialam kompa przeniesc i kabel od internetu poprowadzic od drugiej strony domu :-p Duzo roboty. Czuje sie dobrze i ja i dzidzia mam nadzieje. Wszytsko w porzątku i aby tak bylo :-) Ale wy tu duzo piszecie :-D Niezłą lekture musialam przeczytac zanim doszlam do finiszu :-)

Jestem w wielkim poszukiwaniu karty M2 i kabla usb do se :-p:-p I juz mi to zaczyna dzialac na nerwy :szok:

Ostatnia edycja:
Ja przed chwilą miałam dość nieciekawie. Normalnie tak się wystraszyłam że szok . Mój M to już się pakował do szpitala :-):-). Dostałam skurczy silnych , no i mały zaczął się wiercić( dziś to cały dzień wariuje jak szalony). Zaczął mnie brzuch boleć w podbrzuszu i wszystko w środku, normalnie myślałam że zaraz mi Dzieciaczek wyjdzie . Poleżałam , znospowałam się i na razie spokój. W czwartek będę u gastrologa to i od razu do gina zajdę dowiem się co i jak , może akcja porodowa mi się zaczęła hehe :).
Dziś dziewczyna z forum powiedziała mi że mam bardzo nisko brzuszek i że poród tuż tuż :-). Normalnie Ją kocham :-D:-D:-D:-D.
A jak Wam wieczór mija?
Ewelinka u mnie to przemeblowanie trwa już chyba z 5 tydzień i na razie wszystkie meble stoją w tym samym miejscu :-):-)

he :-D To widze ze u Ciebie sie duzo dzieje :-) Ale niech dzidzi jeszcze troszke tam u ciebie posiedzi. A jakby cos faktycznie bylo i maly wyskoczyl to bedziemy z Tobą:-) I ja tylko bedziesz mogla to nam napisz co i jak czy juz rozpakowani jestescie :-) Ooo ale cos zauwazyłam.. mowisz ze kolezanka z forum Ci napisala ze masz brzuszek nisko to czyli ten brzuszek widziala ;-) A nam nie pokazesz?? My tez chcemy zobaczyc malca w opakowaniu! :-):-)

hehe nie ma sprawy :D juz się chwalę moim Grubaskiem :-). W sumie Wy tak samo dawajcie zdjęcia brzuszków:-p:-p:-p
img3646x.jpg

img36451.jpg

I napisze , napiszę :D pewnie dopiero po powrocie ze szpitala ale od razu dam znać:))

Napatrzec sie nie moge ;-);-)
No faktycznie jest strasznie niziutko:-) i jest strasznie sliczny ;-)

Co do mojej fotki to naracie nie bede dodawac bo brzuszek jest malutki i niema czego podziwiac. Ale napewno dodam jak troszke jeszcze uroscie :-)

reklama
Hehe ja to pamiętam że baaardzo długo brzucha nie miałam dopiero gdzieś tak w 5 m.c. ale jak wyrósł to ooolbrzym co zresztą widać :-):-):-).
Dzięki że Wam się podoba , Maluch może też będzie przystojniak :-):-).
Jak gdzieś znajdę to jeszcze się pochwalę brzuszkiem jaki miałam w Sylwestra :-):-).

Do góry