reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Nie no wlansie znalazlam forum gdzie babki opisuja swoje porody i czytam osbie tak i az amm lzy w oczach ja si chyba tam porycze jak sie urodzi

reklama
ja miałam bez zadnych komplikacji - ale powiem Ci ,że widok krwi białego fartucha ta cała otoczka szpitalna to tak na mnie źle działają. Dobrze ,że byłam z meżem to strasznie się bałam . A golenie tak ja własnie o tym zapomniałam a tez myslałam że wszystko mam gotowe

no chyba jutro poprosze kuzynke zeby rpzyjechala i mnie ogolila..:p
no moj F tez bedize przy porodzie nie wiem ale ja tak czuje jakbym rodizla dla niego zeby byl dumny cieszyl sie i jeszce mocniej mnei kochal ja mam cos z ta oja glowka..:p

a zawsze to z osobą bliską bedziesz sie pewniej czuć - bo połozne są różne czasem miłe a czasem podchodza do obowiązków tak słuzbowo . A facet potrafi swoją obecnościa juz duzo zdziałać

Ale Wy tu od wczoraj natworzyłyście :-):-)
I wszystko tylko o seksach :-p:-p
Mnie to będzie chyba M golił, na początku sobie jeszcze jakoś radziłam a teraz to nie ma mowy żebym dała radę, a na ślepo to nie mam odwagi tego robić :-D:-D:-D.
Aida u mnie M też ma być przy porodzie o ile nie będzie planowanej wcześniej cesarki . Najbardziej to chcę rodzinnego porodu dlatego żeby mógł też jako pierwszy zobaczyć naszego Szkraba i przeciąć pępowinę, wtedy będzie wiedział ze to tylko nasz Skarb ;-).
Dziś całą noc nie spałam :eek::eek::eek:
Miłego dnia Mamki;)

No przeciac pepowine i u mnie w szpitalu gdzie bede rodzic bedzie pierwszy ktory bedzie go trzymal no oprucz tego ze poloza mi go na brzuch ale jak wezma go do wazenia itp. a mnie wtym czasie beda zszywac i tam po porodzie robic to potem tam daja dziecko ojcu i on je przynosi do matki i tak sobie siedzimy ;p
A no mi ostatnio sie chyba poorawilo spanie tak czuje jakbym wiecej przesypiala tylko na siusiu sie budze w nocy ale ogole wstaje bardziej wypoczeta niz wczesniej:p moze to znak..:d organizm wypoczywa przed zblizajacym sie porodem:p

Hehe a mój to może się stresuje porodem i dlatego spać nie mogę:-D:-D.
Wie że już niedługo czekają mnie nieprzespane noce więc chce żebym się szybciej przyzwyczaiła do tego :-):-):-)
Ostatnio byłam w księgarni kupić sobie kalendarz , wróciłam z całą torebką innych dupereli i z jednym małym skarbem :-) , normalnie oprzeć się nie mogłam :-) i kupiłam
img3623f.jpg

IMG_3623.JPG.html

no ladnie ladnie tu natworzylyscier dwa dni mnie nie bylo a tyle lektury:p

no album sliczny :)
oj tam po porodzie nie jest tak zle moja maenka spalam \a ladnie w szpitalu no ale moze to po narkozie dopiero wdomu dala p palic:p

Hehe mi wszyscy mówią że mój Synuś będzie napewno mocno i głośno płakał na złość domownikom :) bo będzie miał wredny charakterek po mamie :-D:-D:-D.
Dzięki za album :) tylko nie wiem co wpisać w miejscu : Od..... dla Dziecka i rodziców.
:-):-):-) Od rodziców dla dziecka i rodziców ?:-D:-D:-D:-D

reklama
moze nic nie wpisuj bo t troche bez sebsu:) oj az tak zle napewno nie bedzie:p
moja tylko przeszkadza jak sa goscie wtedy sie placz pojawia i caly czas pry piersi chce byc:p
co do nocynie moge nazekac:)

Do góry