reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

a no bo ciągle o tym myślisz ale naprawdę urodzisz.... Ja mojego faceta to nie musiałam namawiać brzuszek tak na niego działał ,że czekał tylko na odpowiedną chwile

reklama
No to ten moj tez to wczoraj rano mi napsial sms jak napsiaalm do niego czy to zrobimy zeby szybciej bylo to napsial mi ze on nei chce bo sie boi.. a ja szok normlanei bo niegdy do tej pory nei bylo z tym problemu jeszce w tym tygoniu jakos dobierl sie tam troszeczke;p a tutaj ze on nie che i ze sie boi...:p

pewnie faktycznie nie chce zaszkodzic maluszkowi i sie boi hm no to nici z seksu. Ale nic sie nie martw

No w koncu samo wyjdzie:p jak wytrzymalam tyle to wytrzymam jeszce te ostatki..:p trzeba sie pogodzic z losem...:(

no pewnie ,że tak oby wszystko poszło dobrze i to najwazniejsze . Ale wiem ,że to końcowe oczekiwanie to sie ciagnie i tylko o tym myśliumy - kiedy sie zacznie

No wczesniej sie myslao kiedy beda te ostatki... teraz keidy sie urodzi przeciez ja teraz o niczym innym nie mysle tyko jak i kiedy to bedzie...:p jeszce mi moja gin powiedizla ze od 12 lutego moge spokojnei rodzic.. a moja koleznak ze ona w 38 rodzila a jaw lasnie jestem w 38 i normlanei tu wariuje

bo to może się zacząć w każdej chwili - wszystkie rzeczy trzeba mieć spakowane przygotowane bo jak się zacznie to nie ma ma czasu na nic

hehe ja to do szpitala jestem juz spakowana chyba od 34 tygodnia jakos:p teraz to juz wszsysciusienko jest w torbie zapieta czeka na ten moment:p

he he a ja pamietam jak połozna mówi do mnie na izbie przyjęc - ,,a pani to nie miała czasu sie ogolic ,,

reklama
Hehe no wlasnie ja tearz bede musoala chyba kuzynke poprosic zeby mnei ogolila ;p bo ona tam wszsytko bedzie widziec a ja to neidokladnie zorbie ;p
a ty juz rodzilas mozesz opisac twoj porod bo od poczatku ciazy uwielbiam o tym czytac;p lae tak dokladnie;p

Do góry