reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

ada1 ale jak ile musialas czekac jak ta sperma zadziala;p zaraz po wszsytkim zaczely sie skurcze czy jak? Opowiadaj bo jk cos to zaraz polece chyba:p

Hehe kurde teraz to mozesz mi duzo pomoc dobrze ze mam w domu schody to przed pojsciem spac pochodze sobie troche;p bo jkbym w bolku mieszkala to nei bo bym pewnei tak sapala zebym sasiadow pobudzila;'p

reklama
aida29 wieczorem kochaliśmy sie a rano zaczęły mi wody odchodzić - a może pieszczoty tez swoje zrobiły w każdym bądź razie rano byłam na porodówce

No wlasnie duzo czytalam ze seks jest dobym sposobem na przyspiesznie porodu a i masowanie suktow tez podobno wydziela sie wtedy oksytocyna w ciele kobiety

aida29 ale natura czasem jest taka ,że żadne sposoby moga nie zadziałać pozostaje czekanie ale będzie dobrze czego Ci bardzo życze

Cicho juz wszytko ustawialm na jutro bedziemy mieli chate wolna na noc.,..:D i chyba calanaoc dopukni nei pojade na porodowke to nie przestane..:p
No ale wlasnie zdaje sobie z tego sprawe ze to moze nic nie podzialac tylko ewentualnie moge miec skurcze ale porodu nie bedzie:(

hi hi o to mi sie podoba troszke seksu na pewno nie zaszkodzi a zawsze może przyspieszyc akcje porodową . A jaki facet by był szczesliwy jak by pomógł przyśpieszyc - oni tez bardzo to przezywaja

No pisal mi wczoraj czy dziisaj nie pamietam ze strasznei chcialby jzu trzymac dzidzie na rekach...:p
ehhh a moze lepiej nie jak to bedzie dla neigo za wczesnie moze lepiej poczekam chociaz do 39 tygodnia to tylko tydzien jak wytrzylama tyle tygodni wytrzymam ten jeden chociaz teraz bedzie sie dluzyc a z reszta kto wie czy dziisaj nei zaczna mi sie skurcze;p

reklama
tylko wlasnie ze ten moj cos pisal ze sie boi i ze on nie chce...:p heh dziwne to dla mnei bo wczesniej nie przeszkadzalo mu to a teraz...

haha ja juz mam cos z glowa wlasnie elciala reklama czekolady lindor i facet tam mowi " uwielbiasz czekolade? odkryj sam plemnikow lindor..." haha a ppo chwili zdalalm sobei sprawe ze cos sobie wkrecilam;p to przez ten seks sperme i oksytocyne;p juz mi chyba

Do góry