reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Ja to zamowilam gotowe naklejki na sciane ale to dopiero jak sie dziecko urodzi mam wybrane kakretne dla chlopczyka i dla dziewczynki jakby sie cos zmienilo i wtedy jak ja bede jeszce w szpitalu odbiora je i beda nakalejac oczywiscie jzu wytlumaczylam gdzie co ma byc ;p a wogole nie pomyslam o tym albumie ale mam ten zestaw taki do odbijania nozek i raczek...:p

reklama
Wybrałam się do Tesco z nudów,trochę na poprawę humoru i oczywiście nie była bym sobą gdybym niczego nie kupiła :p
Zrobiłam prawdziwie ciążowe zakupy : 10 batoników duplo,nutelle,kukurydze w puszce i UWAGA! pierwszy ciuszek dla Maleństwa! :D:biggrin2:

No moj przed chwila lecial do piekarni po omleta i poczka:p
No jaki ciuszek kupilas? ja pamietam ze pierwsze co kupilam to takie bialutkie body z krotkim rekawem malutkie dla noworodka:p bede brala je na wyprawke ze szpitala:p

Takie śliczne body :-)

imgp4247x.jpg

Mmmm rzeczywiście śliczne :tak::tak:.
Ja dziś cały dzień się obijam..
I cały dzień mogłabym spędzić w łóżku , spać spać spać:-):-):-), ewentualnie z małą przerwą na jedzenie :-):-).
Mam cholerną ochotę na napój gazowany :-):-):-). Normalnie czuje że tylko tego potrzeba mi do szczęścia :-):-). Tatuś już poszedł do sklepu:-).
Mi ostatnio Mama kupiła świetne gumaki:-D:-D:-D:-D
img3647o.jpg

Aida namówiłaś swojego na seksy :p?

Myślałam że będę miała więcej do nadrabiania jak przyjdę a tu o tak mało piszecie :-p:-p

Asieńka i tak w ogóle to sto lat :p:p

Ostatnia edycja:
kurna wlannie nie powiedzial ze boi sie ze cos zrobi i nie ma mowy zebysmy cos robili dziwne te facety sa;p
ale mysle ze zaraz napisze do mojej pani od matmy czy jutro z rana bedzie i jak napisze ze nie to pojde do niego wepcham mu sie w lozko i sama sobie zrobie.... poprostu zgwalce faceta:p
asienka sliczne body:p a wiesz juz co to bedzie?:pwogole od kiedy mozna sie dowiedziec jaka jest plec dziecka bo juz nei pamietam:p

Ostatnia edycja:
No i co jedna wielka lipa babka od matmy bedzie kilka minut po 8 i w takim razie nie oplaca mi sie isc bo potem jak rana na 8 do domu worce nie bediz emi sie chcialo isc;/
asienka urodzinki mialas?:p i nic sie nie chwalilas(albo ja ni ezauwazylam:p) no 100 lat a nawet 200 zdrowego skarba:p

reklama
aida29 he fajnie to napisałaś - czyli nie wymiga się żadnymi wymówkami a ciężarnej nie odmawia się prawda

Do góry