Ja to zamowilam gotowe naklejki na sciane ale to dopiero jak sie dziecko urodzi mam wybrane kakretne dla chlopczyka i dla dziewczynki jakby sie cos zmienilo i wtedy jak ja bede jeszce w szpitalu odbiora je i beda nakalejac oczywiscie jzu wytlumaczylam gdzie co ma byc ;p a wogole nie pomyslam o tym albumie ale mam ten zestaw taki do odbijania nozek i raczek...
reklama
Wybrałam się do Tesco z nudów,trochę na poprawę humoru i oczywiście nie była bym sobą gdybym niczego nie kupiła
Zrobiłam prawdziwie ciążowe zakupy : 10 batoników duplo,nutelle,kukurydze w puszce i UWAGA! pierwszy ciuszek dla Maleństwa!
Zrobiłam prawdziwie ciążowe zakupy : 10 batoników duplo,nutelle,kukurydze w puszce i UWAGA! pierwszy ciuszek dla Maleństwa!
Mmmm rzeczywiście śliczne .
Ja dziś cały dzień się obijam..
I cały dzień mogłabym spędzić w łóżku , spać spać spać:-):-):-), ewentualnie z małą przerwą na jedzenie :-):-).
Mam cholerną ochotę na napój gazowany :-):-):-). Normalnie czuje że tylko tego potrzeba mi do szczęścia :-):-). Tatuś już poszedł do sklepu:-).
Mi ostatnio Mama kupiła świetne gumaki
Aida namówiłaś swojego na seksy ?
Myślałam że będę miała więcej do nadrabiania jak przyjdę a tu o tak mało piszecie
Asieńka i tak w ogóle to sto lat
Ja dziś cały dzień się obijam..
I cały dzień mogłabym spędzić w łóżku , spać spać spać:-):-):-), ewentualnie z małą przerwą na jedzenie :-):-).
Mam cholerną ochotę na napój gazowany :-):-):-). Normalnie czuje że tylko tego potrzeba mi do szczęścia :-):-). Tatuś już poszedł do sklepu:-).
Mi ostatnio Mama kupiła świetne gumaki
Aida namówiłaś swojego na seksy ?
Myślałam że będę miała więcej do nadrabiania jak przyjdę a tu o tak mało piszecie
Asieńka i tak w ogóle to sto lat
Ostatnia edycja:
kurna wlannie nie powiedzial ze boi sie ze cos zrobi i nie ma mowy zebysmy cos robili dziwne te facety sa;p
ale mysle ze zaraz napisze do mojej pani od matmy czy jutro z rana bedzie i jak napisze ze nie to pojde do niego wepcham mu sie w lozko i sama sobie zrobie.... poprostu zgwalce faceta
asienka sliczne body a wiesz juz co to bedzie?wogole od kiedy mozna sie dowiedziec jaka jest plec dziecka bo juz nei pamietam
ale mysle ze zaraz napisze do mojej pani od matmy czy jutro z rana bedzie i jak napisze ze nie to pojde do niego wepcham mu sie w lozko i sama sobie zrobie.... poprostu zgwalce faceta
asienka sliczne body a wiesz juz co to bedzie?wogole od kiedy mozna sie dowiedziec jaka jest plec dziecka bo juz nei pamietam
Ostatnia edycja:
Specjalnie dla Ciebie co byś się nie zmęczyła z bardzoMyślałam że będę miała więcej do nadrabiania jak przyjdę a tu o tak mało piszecie
Dzięki,dzięki:-)Asieńka i tak w ogóle to sto lat
No i co jedna wielka lipa babka od matmy bedzie kilka minut po 8 i w takim razie nie oplaca mi sie isc bo potem jak rana na 8 do domu worce nie bediz emi sie chcialo isc;/
asienka urodzinki mialas? i nic sie nie chwalilas(albo ja ni ezauwazylam) no 100 lat a nawet 200 zdrowego skarba
asienka urodzinki mialas? i nic sie nie chwalilas(albo ja ni ezauwazylam) no 100 lat a nawet 200 zdrowego skarba
reklama