reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

reklama
ja ogolilam sie pare dni wczesniej i do porodu juz mi troche odrosly:p ale ie bylam golona a badanie wyglada tak ze zakladja Ci na brzuch taka opaske i dwie przyssawki i slychac bardzo glosno bicie serduszka dzidziusia i ja muslalam jeszcze naciskac taki przycisk jak mialam skurcze, a ogulnie jak przyjechalam to dalam tam te dokumenty (naszczescie bylo miejsce w szpitalu bo takto musialbym gdzie indziej jechac ;/ ) i poszlam sie przebrac w pizame na oddziale odrazu poszlam na sale porodowa i tam pytala siemnie tak samo o przebieg ciazy strasznie mnie denerwowalo to ze mnie tak bolalo a ta Ci ludzie tacy spokojni jakby sie nic nie dzialo ale teraz wiem ze dobrze ze sa opanowani :p

dorba wogole skonczmy glupi temat opieki i polityki w polsce bo my sie tu nagadamy nadenerwujemy a i tak nic dobrego to nei przyniesie...tylko jeszce sie nadenerwujemy a to ne dobrze..;p

tak rodze w polsce... i troche sie obawaim bo w poblizu sa 3 szpitale w ktorych moge rodzic w jeden ma bardza zla opinei ze tak jakaas bakteria i wogole drugi tak pol na pol ale tu to tylko opieka a trzeci i ten w kotrym chce rodzic to nie jest taki jak tamte wyremontowany ale nie spotkalam sie zze zla opinia na jego temat...a tu jeszce ktos pisal o jakims usg heh chce powiedziec ze ja miaalm robione tylko 3 usg jedno jakbylam pierwszy raz zeby potwierdzic ciaze drugie w 12 tc i trzecie teraz i to jeszce sobie przypomniala w ostatnije chwili ze mi usg dawno nei robila.... a ostatnie badanie to wolalabym juz zeby mnie nikt nie badal zro deliktanosci jakiego kolwiek pomyslunku ze to moze mnei bolec nic....

niektzorzy lekarze sa bardzo nie delikatni a jak mowi sie ze boli to nie zwracaja uwagi

mnie jakos do 4/5 miesiac bolal codziennie rano strasznie brzuch i mowie mu ze mnie bardzo boli a on stwierdzil ze w ciazy to normalne a jak mialam anemie to nawet mi nie powiedzial tylko dowiedzialam sie dopiero jak lekarza zmienilam

reklama
Do góry