reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Nie no nie ma co ryzykować.Prędzej czy później Bobo samo wyjdzie :-) A skoro masz miec jakies głupie skurcze...
Ja korzystam póki mogę... :-p po porodzie też nie można przez jakis zcas nie?

reklama
Witam wieczorkiem :-) Nie było mnie tyle bo sie polozyłam i spałam prawie do teraz. Przez tą głowe :eek: Jak sie obudziłam to mnie nie bolała głowa;-) chociaz mineła dłuzsza chwla i zaczeło sie znowu :szok:

Musze sie przyzwyczaic do tego bólu i bedzie git :-p:eek:

Jeny...współczuję Ci Ewelina!Gdyby miała mnie głowa boleć tak bez przerwy to bym sobie chyba ja odciela:eek:

Przed chwilą wyskoczyłam z siostrą do sklepu obok i nakupowałyśmy sobie troche smakołyków pod pretekstem "to na Małysza" :-D Będziemy go dzisiaj dopingowa z pełnymi ustami :-D
Leszek bezalk.(to jeszcze wczoraj kupiony),laysy,frytki,żelki,lody...Wszystko co kocham :biggrin2::biggrin2:

Po porodzie jest połóg- ok 6 tyg kiedy leci z Ciebie niesamowicie :p, całe te "resztki" poporodowe.
Więc seks wtedy tez raczej odpada
Ja to dziś kompletnie nic jeść nie mogę, mam taką paskudną zgagę że szok , lekarz obudził się po 4 miesiącach od ich zażywania że te tabletki szkodzą dla dziecka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Normalnie tylko ich tam podusić za tą niekompetencje :-(.
A ja się męcze, ale to lepiej żebym ja nieco mniej zjadła, niż żeby dla Adaśka coś się działo.
Ewelinka a co do tej głowy to oj nie wiem co Ci poradzić, może za mało czy w domu siedzisz, czy za długo lub za mało śpisz ? Nie mam pojęcia..
Możliwe też że Twój organizm reaguje tak na tabletki które przyjmujesz , pogadaj o wszystkim z lekarzem na wizycie :). Głowa od Dzidzi jest daleko więc nie masz co się martwić:).
A dla tych z Was które się dziś nudzą to polecam na tvnie film- Pamiętnik :). Normalnie zawsaze jak go oglądam to becze jak dziecko :tak::tak::tak:. A teraz jak w ciąży mam taka huśtawkę nastrojów to już calkiem będę beczała :-D:-D.
Buziaki Kochane , dziś jeszcze zajerzę pewnie chociaż M to się na mnie złości że ejstem uzależnioną"baby-boomówką" :-D:-D:-D

reklama
Do góry