reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

o kurde to straszne jest....dobrze ze juz dobrze nie sadzilam ze to takie grozne jest ....
ale wazne ze juz nic nie ma i tyle twoje dzidzi juz jest glowka obrocone?

reklama
Teraz to już chyba główkowo, bo tak to na każdym usg wychodziło położenie zmiennie ale Dziecko wredne bo wdaję się w Tatusia to sie wierci mocno:).
I u nas wszystko dobrze, zreszta na tym etpaie ciąży to już mogę bezpiecznie rodzić :-p
Mam nadzieję że sn bo marzy mi się poród rodzinny :))

heh a dalczego niemialby byc rodzinny?;p OStaytnio z oim te rozmawialismy czy bedzie prz porodzie no i powiedzial ze bedzie ale strach i przerazenie w oczach mial;p no zoabczymy czy nei beda tam jeszce mdlejacego tatusia ratowac...;p a wogle dzisiaj ogladalam na you tube filmiki z porodow hehe i to jest zupelnie inaczej niz sobie wyobrazalam innymi slowy nie jest to takie rpzerazajace;p

No wiesz jak jest cesarka to niestety Facet nie moze być przy porodzie.
My tez raz ogladaliśmy program o porodach to było to naprawde przerażające zarówno dla mnie jak i dla M :-D:-D:-D.
Ale ma być poród rodzinny ! Nasze dziecko to nasz wspólny poród:-D:-D

ahh o to ci chodizlo.... no a co do porodu rodzinnego to ja mam to samo zdanie jednak jezeli nie bedzie mogl tego wytrzycmac no niektorzy faceci poprostu nei moga zniesc widoku meczacej sie kobiety i nie modz jej pomoc...;p moj to chyba z tych jest bo nieraz jak mu mowie albo pisze sms ze mam skurcze to pisze o ludze ciebie to boli i takie tam...
no a ja tez psotanowilam ze jezeli razem nie mieszkamy tylko czsami ja spie u niego to bed mu pisac kiedy dzidzia mocno kopie czy mam skurcze to tak jakby byl ze mna w domu;p

no a myslalm ze jestem sama...:p
a moze sobie wymyslimy jakis temat.... bo kurde jakos tak dziwnie mi siedziec wogole dzisiaj jest sobota kurde kiedys o tej porze juz bym sie gdzies chociaz szykowala a teraz....;p heh ty to jeszcze mozesz....

Wracając do tego seksu w ciąży to jak jednak nie chcesz niczego przyspieszać to można przecież się poprostu zabiezpieczyć i nie rezygnować z przyjemności :-p

Się tak zastanawiam czy to działa przyspieszająco tylko w ostatnich tygodniach ciąży czy to ma też wpływ na poród jeśli już we wcześniejszej ciąży chłopak kończy we mnie i w przyszłości urodzę przed terminem :-p

reklama
kurde wiesz co bo wtedy przypomniało mi się ze jak kochaliśmy się gdzieś tak 33-34 tygodniu to potem miałam skurcze i musiałam brać nospe żeby przeszło i tak sobie pomyślałam ze jak w tym tygodniu to zrobimy to skurcze rzeczywiście mogą się zacząć nadobne i tak naprawdę się tego wystraszyłam a ze teraz jeszcze mam opcje żeby poczekać to wolałam sobie poczekać jak się zacznie samo ...;p porostu się wystraszyłam tego wszystkiego

Do góry