reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

Ojejcia jaki Maluszek musi tam w środku siedzieć :-):-):-).
A czujesz już ruchy ?
Szybkiego powiększania życzę , tylko Ty to chyba cała taka drobniutka to ciężko Ci będzie taki wielki brzuchol jak mój nosić :-):-):-).
Ale ślicznie wygladacie;)

reklama
A spójrz jak ja wygladam na moich zdjęciach :-p:-p:-p
Ja pamiętam pierwsze ruchy :) takie prądki tylko ;-) a teraz to kopniaki jakby wielki chłop tam siedział :) w sumie siedzi wielki:tak:.

A płci nie znasz?Nie chcialaś wiedzieć?

Wierci się bardzo często i też kopie co jakiś czas.Czasami jak przyłożę rękę to na ręce aż czuje te kopniaki :-p

Znam od samego początku!!:-) No odkąd można było określić płeć :tak:
Chłopczyk będzie :-)
Dumny Tatuś dostał na ostatnim usg zdjęcie siusiaka :-D:-D

:-D:-D:-D
Jejcia ja zaraz lece z psem na spacer i spaaaać:-):-)
Może dziś uda mi się chociaż trochę pospać , bo kolejnej nieprzespanej nocy nie zniosę.
A zdjęcia Ewelinki to się chyba nie dczekamy , może zginęła w tym "porządku"po przemeblowaniu:-D:-D:-D.
Dobranoc Kobietki, ucałujcie brzuszki :-).
A i Aidy coś nie widać , Ona pewnie rzuciła się na Faceta i dopóki nie urodzi to Mu spokoju nie da:-D:-D:-D:-D:-D
Dobranoc :-p

Hahha Aida się poważnie zabrała za gwałcenie:-D

A Ewelinie nie odpuścimy:-)

Śpij dobrze kochana.Obyś mogła dzisiaj się porządnie wyspać:tak:

reklama
heh ja to mam wielgasny brzucho nie to co wy takei zgrabne iw gole;p
kur.. nmoj zajebisty komp rpzez niego nei chcem mi wejsc;/;/ ale macie w albumie jak cos;p

moj%20brzusio

Ostatnia edycja:
Do góry