reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

A no spory ten brzuszek.No ale przecież to już końcówka:-)

Weź mi powiedz jak Ty wgrałaś to zdjęcie do albumu.Ja jakaś ulomna jestem.Założyłam album ale nie wiem jak wgrac do niego zdjęcia... -.-

reklama
kurde jak tam wejdziesz an swoj profil i dasz album tam z prawej story to powinno byc chyba dodaj albumy czy obratki czy cos takeigo dajesz to i wybierasz sobei tam zdjecie:p
ty wlasni emoze ja cos zel robie ze mi nei chce wejsc zdjeie na forum ehh teraz ty mi pwoeic bo jak si ewkurze to jzu nei patrze co rovbbie

Ostatnia edycja:
ładujesz zdjecie,ktre masz na kompie pod ten adres: ImageShack® - Online Media Hosting
potem na forum jak piszesz posta to masz u góry w opcjach taka ikonke 'dodaj obrazek'.klikasz na nia i wtedy wyskakuje Ci okienko do ktorego musisz przekopiowac adres fotki,ktry Ci sie pokaze na tamtej stronie jak sie zaladuje.tam bedziesz miala kilka linkow podanych to jak cos to to jest ten drugi od gory.jak cos nie jasno wytlumaczylam to pytaj ale to proste jak drut wiec sobie poradzisz :)

a dorba nich bedize walbumie;p heeh a na awatarku moaj sunia sliczna najukochansza; moja mala ksciezniczka i wogle moj cukiereczke borze jak ja ja kocham:p

patrz jak tam sobei wejdziesz na profilu pokarz albym czy cos takeigo to dasz sobie daodaj album tak bedizesz miala na zielono napisane wejdziesz i dbedziesz miala tytul albumu dasz-dodaj potem wywejdzie ci to i tam bedzie kliknij tu zeby dodac obrazki i bedizesz miec juz;p

hmm no to ja chyba jaks slepa jestem bo dwa albumy juz zlozylam a tego 'kliknij tu zeby dodac obrazki' nie widzialam xD probuje jeszcze raz,do trzech razy sztuka ;)

Dżizas ja naprawde ślepa jestem.A może coś w ustawienich ma nie tak,że nie moge zdjęć dodawać.Nie no ale niby dlaczego...
Weź mi może screena zrob i zaznacz w paincie gdzie masz to "kliknij tu zeby dodac obrazki":-D Bo ja naprawde tego nie mam xD Mam tylko dodaj album ale odja obrazki ni chu**

reklama
no jak zrobisz album czyli jak wyjdzie ci ta stroan gdzie jest tytul(albumu) i potem dajesz dodaj to juz po tym masz jak dasz to dodaj to dodaj obrazek no i juz a jak ci sie to nie wyswietla to musi cos byc nie tak moze w tych ustawieniach czy co;p

Ostatnia edycja:
Do góry