reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża w liceum

heh no tak tez może być;p
Ja teraz w środę postanowiłam rodzic w innym szpitalu oddalonym o 25 km to nie daleko a miałam rodzic bliżej ale ten szpital nie cieszył się dobra opinia zbytnio ale dobrym sprzętem ostatnio usłyszałam ze tam jakaś bakteria i dwoje dzieci leży gdzieś przewiezionych pod respiratorem ze postanowiłam zmienić szpital i pojechać do innego a ten drugi parę miesięcy temu dokładnie we wrześniu rodziła tam koleżanka straszeni chwali no zobaczymy jak to będzie teraz to tylko czekać aż się w kocu coś zacznie;p

reklama
heh no tak tez może być;p
Ja teraz w środę postanowiłam rodzic w innym szpitalu oddalonym o 25 km to nie daleko a miałam rodzic bliżej ale ten szpital nie cieszył się dobra opinia zbytnio ale dobrym sprzętem ostatnio usłyszałam ze tam jakaś bakteria i dwoje dzieci leży gdzieś przewiezionych pod respiratorem ze postanowiłam zmienić szpital i pojechać do innego a ten drugi parę miesięcy temu dokładnie we wrześniu rodziła tam koleżanka straszeni chwali no zobaczymy jak to będzie teraz to tylko czekać aż się w kocu coś zacznie;p

No pewnie niema co ryzykowac. Ja bede rodzic w najblizszym w szpitalu, który cieszy sie dobrą opinią. Wiec nie bede wyszukiwac skoro ten jest blisko. :tak:

Oj tak to oczekiwanie to chyba najbardziej nieznośne :-p:-p, tak bym chciała mieć już poród za sobą...
Najgorsze że wydaje mi się że przygotwania pokoju itp jakoś to wszystko przyspieszą a tu nic :-)

Ja będę rodzić w szpitalu w Gdyni.Żadnyh zastrzeżeń do niego nie ma.Poza tym mam tam ciocię położną o ile ciągle tam pracuje :-)

Hehe no TY to już całkiem :-), ja w chyba 12 tc zgromadziłam 4 torby ubranek dla Dzidziusia :-):-), tyle że mam świadomość że to było strasznie nierozsądne no bo miałam zagrożoną ciąże .
A co do spzitali to najlepiej by było rodzić gdzies prywatnie , jak dziewczyny opowiadały jakie tam są warunki to matko, tylko rodzić i nic więcej w życiu nie robić :-p:-p:-p. Tyle że skąd tu kase na to brać :-:)-(

Ja tez mialam rodzic prywatnie w wodzie ale za dalkeo ten szpital niestety na bank bym nei zdazyla....

A aj to siedze póki moge bo moj brat ma urodziny jutro ale zaraz impreza sie zaczyna wiec pokorzystam bo jak pozniejsie do kapa dorwa to jzu bede mogla zpomniec o nim;p

reklama
Hehe leć leć :-):-) Ja też się ruszam - z pokoju do kuchni :-):-):-):-).
Moje marzenie to poród w wodzie ale u mnie tego nie oferują :eek: a babcia jak jej to powiedziałam to zaczęła na mnie krzyczeć że chce dziecko utopić :-):-):-)

Do góry